Libnet.ro
UNICEF

14:00

DONALD TRUMP: Construirea zidului cu Mexic urgenta nationala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TRUMP: Construirea zidului cu Mexic urgenta nationala

Presedintele american, Donald Trump a promis ieri sa declare drept urgenta nationala construirea zidului dintre S. si Mexic fara acordul congresional, un pas care il poate conduce intr-un conflict cu Congresul in privinta puterilor constitutionale, scrie Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Trump va declara urgenta nationala pentru a-si finanta zidul antiimigranti la frontiera cu Mexicul

Presedintele american Donald Trump urmeaza sa declare urgenta nationala pentru a obtine finantarea zidului pe care vrea sa-l ridice la frontiera cu Mexicul, in lupta impotriva imigratiei clandestine, a anuntat joi liderul majoritatii republicane in Senat, relateaza AFP.

Presedintele Trump a facut anuntul mult asteptat: Declara zidul dintre SUA si Mexic o urgenta nationala

Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat, vineri, ca va declara constructia zidului de la granita cu Mexic drept o urgenta nationala, ocolind astfel Congresul din procedura de obtinere a finantarii, po.

Donald Trump decreteaza starea de urgenta pentru a construi zidul la frontiera dintre SUA si Mexic

Presedintele american Donald Trump a anuntat, vineri dupa-amiaza, ca va decreta starea de urgenta la frontiera Statelor Unite cu Mexicul, pentru a putea aloca fonduri speciale in scopul construirii controversatului zid.

Trump ar urma sa anunte astazi 8 miliarde de dolari pentru construirea zidului de la frontiera cu Mexicul / El vrea sa declare stare de urgenta

Presedintele american Donald Trump intentioneaza sa declare stare de urgenta in SUA, pentru a asigura finantarea pentru zidul de la granita cu Mexicul, a anuntat Casa Alba, potrivit BBC News. Potrivit informatiilor aparute in presa americana, presedintele american ar urma sa anunte astazi un pachet de 8 miliarde de dolari destinat construirii zidului de la frontiera cu Mexicul, suma care ar urma sa fie obtinuta prin declararea starii de urgenta si prin ordine executive.

Trump va decreta stare de urgenta nationala pentru a finanta zidul de la frontiera cu Mexicul

Presedintele SUA, Donald Trump, va decreta stare de urgenta nationala pentru a obtine fonduri pentru construirea unui zid la frontiera dintre Statele Unite si Mexic, un proiect controversat, promis in campania electorala din 2016, a anuntat Casa Alba, informeaza BBC News online.

Trump declara urgenta nationala pentru a-si construi zidul impotriva imigrantilor la frontiera cu Mexicul

Presedintele Donald trump a confirmat vineri, intr-o conferinta de presa in gradina casei Albe, ca decreteaza urgenta nationala cu scopul de a debloca finantari suplimentare in vederea construirii zidului sau la frontiera cu Mexicul, relateaza Reuters.

Trump declara urgenta nationala pentru a-si construi zidul impotriva imigrantilor

Presedintele Donald trump a confirmat astazi, intr-o conferinta de presa in gradina casei Albe, ca decreteaza urgenta nationala cu scopul de a debloca finantari suplimentare in vederea construirii zidului sau la frontiera cu Mexicul.

Trump va declara urgenta nationala. Ce se petrece in Statele Unite

Donald Trump a anuntat vineri ca va declara urgenta nationala, o procedura exceptionala pentru a finanta zidul pe care l-a promis la frontiera cu Mexicul, declansand o batalie judiciara cu opozantii.

Fostul sef de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, gasit vinovat de noi infractiuni: Cati ar putea sta dupa gratii

Continua problemele pentru Paul Manafort, fostul sef de campanie al lui Donald Trump in alegerile din 2016. Desi aflat dupa gratii, acesta a fost gasit vinovat, miercuri, de un judecator federal de faptul ca a mi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )