Libnet.ro
UNICEF

13:45

Donald Trump a creat din nou isterie pe retelele de socializare: Vaccinul Moderna a fost aprobat masiv. Distribuirea trebuie sa inceapa imediat

B1 B1,
Donald Trump a creat din nou isterie pe retelele de socializare: Vaccinul Moderna a fost aprobat masiv. Distribuirea trebuie sa inceapa imediat

Donald Trump a creat din nou isterie pe retelele de socializare cu un anunt surprinzator depre noul vaccin impotriva COVID-19. Donald Trump a anuntat ca vaccinul Moderna a fost. continuă pe B1

Donald Trump a anuntat ca va respinge proiectul de lege a apararii, de 740 de miliarde de dolari. Care este motivul

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca va respinge proiectul de lege a apararii, in valoare de 740 de miliarde de dolari, care stabileste cheltuielile si politica Pentagonului, unul dintre motive fiind cererea sa de excludere a unei reglementari, numita Section 230, care protejeaza companiile din sectorul internetului de raspunderea fata de continutul publicat de utilizatori, transmite Reuters.

Donald Trump sustine ca nu este implicat in investigatiile care il vizeaza pe Hunter Biden

Presedintele in functie al SUA, Donald Trump, a declarat, joi dupa-amiaza, ca nu este implicat in niciun fel in procedurile de investigare a lui Hunter Biden, fiul presedintelui-ales, Joseph Biden, porivit Mediafax.

Procurorii olandezi au confirmat ca un hacker a ghicit parola contului de Twitter al lui Donald Trump. Ce au decis

Procurorii olandezi au confirmat faptul ca un hacker a spart in octombrie contul de Twitter al presedintelui american Donald Trump, dupa o ancheta privind o potentiala infractiune cibernetica, relateaza The Guardian.

Donald Trump se va vaccina anti-COVID-19: Cand va primi vaccinul presedintele american in exercitiu

Presedintele in exercitiu al SUA, Donald Trump, se va vaccina impotriva noului coronavirus, a anuntat purtatoarea de cuvant a Casei Albe, Kayleigh McEnany, citata de Reuters. Acest lucru ar urma sa se.

Donald Trump a anuntat cand se va vaccina impotriva COVID-19

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, ii incurajeaza pe americani sa se vaccineze .

Donald Trump se va vaccina impotriva COVID-19 de indata ce va avea acordul echipei sale medicale

Presedintele SUA Donald Trump ii va incuraja absolut pe americani sa se vaccineze impotriva COVID-19 si va fi el insusi vaccinat de indata ce echipa sa medicala va stabili care este cel mai bun vaccin, a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, purtatoarea de cuvant a Casei Albe, Kayleigh McEnany.

Lui Donald Trump i s-ar putea inchide contul de Twitter, dupa ce a ramas fara scaunul de la Casa Alba

Donald Trump, mare fan al retelei sociale Twitter, ar putea ramane fara cont, informeaza The Independent. Functia de presedinte ii mentine inca activa pagina, noteaza sursa.

Donald Trump a anuntat pe Twitter demisia procurorului general al SUA William Barr

Presedintele american in exercitiu Donald Trump a anuntat luni pe Twitter demisia secretarului general al justitiei William Barr, care devine efectiva pe 23 decembrie.

I-a spart contul de Twitter al lui Donald Trump, dar e bine, sanatos: de ce nu va fi arestat vreodata

Din cauza unei parole usor de ghicit si lipsa autentificarii in doi pasi, contul de Twitter al lui Donald Trump a fost spart in luna octombrie a acestui an. Hackerul din spate nu va avea vreo.

Frenezia Bitcoin, din nou la moda: cat a ajuns sa valoreze criptomoneda

Bitcoin e cea mai cunoscuta moneda virtuala si se pare ca, pe final de an, interesul investitorilor e din nou crescut. Bitcoin se bucura din nou de interes din partea celor care cauta sa se.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )