Libnet.ro
UNICEF

09:45

Donald Trump critica Academia American de Film

România Liberă România Liberă,
Donald Trump critica Academia American de Film

Presedintele american Donald Trump a criticat Academia americana de film, la un miting organizat in . continuă pe România Liberă

Donald Trump critica dur o initiativa privind blocarea exporturilor de motoare de avioane in China

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat dur, marti seara, propunerile care ar putea bloca vanzarea in China a motoarelor de avioane produse de companii americane, informeaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters.

Trump a criticat Academia americana de film pentru ca a premiat cu Oscar un film sud-coreean. Distribuitorul: E de inteles. El nu stie sa citeasca VIDEO

Presedintele american Donald Trump a criticat Academia americana de film, la un miting organizat in Colorado, pentru ca a premiat un film sud-coreean, Parasite, cu Oscar. in replica, distribuitorul american al filmului, Neon, a scris pe Twitter ca intelege reactia liderului american la filmul subtitrat, pentru ca el nu stie sa citeasca.

Donald Trump denunta dezinformarea opozitiei democrate privind ingerintele electorale ruse

Presedintele SUA, Donald Trump, a denuntat, vineri, acuzatiile privind planurile Rusiei de a se implica din nou in scrutinul prezidential american, catalogand actiunile opozitiei democrate drept o farsa, relateaza Mediafax.

India vrea sa scape de mirosul ingrozitor de la Taj Mahal inaintea vizitei lui Donald Trump. Masurile drastice aplicate

Administratia orasului Agra, in apropierea careia se afla Taj Mahalul, si-au propus sa scape de mirosul ingrozitor inaintea vizitei presedintelui american, Donald Trump, arataFox News. Potrivit unui.

Administratia Vladimir Putin il acuza din nou pe Donald Trump ca afecteaza pacea si securitatea la nivel mondial

Donald Trump este din nou acuzat de Administratia rusa Vladimir Putin, pentru faptul ca America vrea sa dobandeasca spatiul. Aceasta decizie afecteaza securitatea si pacea nationala. Unde vrea Trump sa plaseze rachetele? Administratia Vladimir Putin il acuza din nou pe Donald Trump Statele Unite intentioneaza instalarea rachetelor in Europa, Asia si pe insulele din Oceanul .

Donald Trump nu exclude posibilitatea de a-l gratia pe Roger Stone

Comentand cazul Roger Stone, condamnat joi la 40 de luni de inchisoare, Donald Trump a declarat ca fostului sau consilier are sanse reale sa fie exonerat.

George Soros cere indepartarea lui Mark Zuckerberg de la conducerea Facebook: il ajuta pe Donald Trump sa fie reconfirmat ca presedinte

Miliardarul George Soros i-a cerut sefului Facebook Mark Zuckerberg sa se retraga de la conducerea companiei. Soros avertizeaza ca deciziile sefului retelei de socializare il va ajuta pe Donald Trump sa fie reales, scrie BBC, potrivit Mediafax.

Povestea romanului care a fost soferul lui Donald Trump, dar care acum este retinut de agentia americana pentru imigratie, desi i-ar fi fost anulata pedeapsa de deportare

Un emigrant roman, care s-a dus legal in SUA si ar fi fost sofer pentru Donald Trump, este inca retinut de agentia responsabila pentru imigratia din cadrul Departamentului de securitate interna desi i s-ar fi suspendat decizia de deportare, relateaza Daily Mail.

Roger Stone, un apropiat al lui Donald Trump, condamnat la 40 de luni de inchisoare

Roger Stone, al carui proces a declansat o polemica la Washington din cauza interventiilor presedintelui american in acest dosar, a fost condamnat joi la 3 ani si 4 luni de inchisoare, anunta AFP.

Alegeri SUA 2020: miliardarul Michael Bloomberg intra in scena la Las Vegas si agita apele in Partidul Democrat. Contre cu Donald Trump

Impulsionat de o crestere semnificativa in sondaje, miliardarul american Michael Bloomberg, candidat la obtinerea investiturii Partidului Democrat pentru alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, va participa miercuri la prima sa dezbatere televizata de campanie, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )