Libnet.ro
UNICEF

06:16

Donald Trump critica acordul privind Brexit: o palma pentru Theresa May

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump critica acordul privind Brexit: o palma pentru Theresa May

Presedintele american, Donald Trump, a dat cu bata in balta criticand acordul de divort incheiat intre Regatul Unit si Uniunea Europeana, o palma pentru prim-ministrul britanic, Theresa May, in momentul in care ea se chinuie sa-si convinga tara, potrivit La Libre, citat de Rador. Pare a fi un acord foarte bun pentru UE, le-a spus el jurnalistilor de la Casa Alba. continuă pe Hotnews

May scrie britanicilor sa sprijine Acordul privind Brexit

Premierul Theresa May le-a cerut britanicilor, intr-o scrisoare deschisa, sa sustina Acordul privind Brexit, aprobat ieri de liderii Uniunii Europene, chiar daca multi politicieni au anuntat ca nu o vor face, scrie BBC.

Iohannis: Acordul privind Brexit, important pentru Romnia. Daca va fi aprobat n aceasta forma, pentru romnii din Marea Britanie nu se va schimba mare lucru. Vor putea lucra si studia acolo, li se platesc pensii si asigurari

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, dupa semnarea acordului privind Brexit, ca acest document are o mare importanta si pentru Romania pentru ca stipuleaza cum vor fi tratati romanii in Marea Britanie, iar daca va fi aprobat in aceasta forma pentru romanii stabiliti in Marea Britanie nu se va schimba mare lucru. El a spus ca drepturile romanilor sunt protejate prin aceasta forma de acord, iar acestia vor putea sa munceasca si sa studieze in continuare in Marea Britenie, sa beneficieze de pensii si de asigurari de sanatate.

Klaus Iohannis, despre acordul privind Brexit: Daca acesta intra in vigoare drepturile romanilor din Marea Britanie sunt perfect protejate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European in care se discuta acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Astazi pe ordinea de zi este discutia asupra proiectul.

Ministerul de Externe, despre acordul privind Brexit: Obiectivele urmarite de Romania pe parcursul procesului de negociere au fost atinse

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, printr-un comunicat de presa, agrearea Acordului de retragere a Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord din UE si aprobarea Declaratiei politice privind.

DONALD TRUMP: Acordul Brexitului poate dauna comertului intre SUA si Londra

Presedintele american Donald Trump avertizeaza ca acordul divortului incheiat intre Regatul Unit si Uniunea Europeana UE) ar putea sa dauneze schimburilor comerciale intre Washington si Londra, relateaza AFP.

DONALD TRUMP: Acordul Brexitului poate dauna comertului SUA -Londra

Presedintele american Donald Trump avertizeaza ca acordul divortului incheiat intre Regatul Unit si Uniunea Europeana UE) ar putea sa dauneze schimburilor comerciale intre Washington si Londra, relateaza AFP.

Financial review Prima pagina a presei straine: Goldman Sachs despre pietele valutare n 2019. Avocatul lui Ghosn, fost procuror care i ura pe cei bogati. Trump critica Brexit. Secretul Papei Benedict al XVI-lea. FSB face publice documente de la marinarii

Financial Times: Carlos Ghosn isi pune toate sperantele intr-un fost procuror care ii urmarea pe cei bogati * Cum Brexit se apropie, UE trebuie sa-si consolideze fortificatiile * Les Echos: Cum vede Goldman Sachs pietele valutare in 2019 * La Libre Belgique: Donald Trump critica acordul privind Brexit: o palma pentru Theresa May * Ria Novosti: FSB a facut publice documentele capturate de la marinarii ucraineni retinuti * Il Giornale: Secretul Papei Benedict al XVI-lea - de ce continua sa fie Papa? Lectura placuta!.

Liderii celor 27 de state membre ale UE au aprobat acordul cu Marea Britanie privind Brexit-ul

Liderii celor 27 de state membre ale Uniunii Europene au aprobat duminica acordul privind iesirea Marii Britanii din blocul comunitar, a anuntat presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Cele 27 de state.

Acordul privind iesirea Marii Britanii din UE, aprobat

ACTUALIZARE - Juncker: Este cel mai bun acord . ) unicul acord posibil ------ * ACTUALIZARE - Iohannis: Nu putem sa consideram ca aceasta zi e o zi fericita. Un mare stat paraseste UE ------ * ACTUALIZARE - Acordul privind iesirea Marii Britanii din UE a fost aprobat ------ * ACTUALIZARE - Iohannis, despre Acordul pentru Brexit: Suntem multumiti de proiect ------ Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la Bruxelles, la reuniunea extraordinara a Consiliului European in care se discuta proiectului de Acord al retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana UE).

Donald Trump spune ca ar putea anula intalnirea cu Putin de la summitul G20

Presedintele american, Donald Trump, a declarat marti ca, din cauza confruntarii maritime a Rusiei cu Ucraina, ar putea anula intalnirea cu omologul sau rus, Vladimir Putin, prevazuta pentru finalul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )