Libnet.ro
UNICEF

11:30

Donald Trump denunta suprematia albilor dupa atacurile armate din Texas si Ohio

Adevărul Adevărul,
Donald Trump denunta suprematia albilor dupa atacurile armate din Texas si Ohio

Presedintele american Donald Trump a catalogat luni drept crime impotriva umanitatii atacurile armate soldate cu 29 de morti, care au indoliat Statee Unite in acest weekend si indeamna tara sa condamne ideologia suprematiei albilor, suspectata intr-unul dintre ele, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Presedintele SUA condamna rasismul, dupa masacrele din weekend. Donald Trump: `Ura otraveste mintea, ravaseste inima si devoreaza sufletul`

Presedintele american Donald Trump a propus, luni, reguli mai stricte de monitorizare a Internetului, implementarea de reforme in sectorul sanatatii mentale, dar si o gama mai larga de activitati criminale.

Donald Trump continua razboiul economic cu China

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari sambata ca lucrurile merg foarte bine cu China, aparandu-si strategia economica, la doua zile dupa ce a anuntat extinderea taxelor vamale asupra tuturor.

Coreea de Nord a emis timbre cu Donald Trump

Coreea de Nord a lansat o serie de timbre cu presedintele american, Donald Trump. Prin acest gest, statul dictatorial vrea sa sarbatoreasca intalnirea spontana care a avut loc in luna iunie intre presedintele Statelor Unite si liderul nord-coreean, Kim Jong-un, potrivit The Independent.

Donald Trump ameninta China cu o noua runda de taxe vamale ce ar totaliza alte cateva sute de miliarde de dolari

Statele Unite va impune taxe vamale de 10% pe importuri de produse chinezesti in valoare de 300 de miliarde de dolari, incepand de la 1 septembrie, a anuntat presedintele american, Donald Trump, intr-un mesaj.

Donald Trump va impune de la 1 septembrie noi taxe vamale pe importurile de produse din China

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat ca va impune noi taxe vamale pentru importurile de pr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )