Libnet.ro
UNICEF

10:15

Donald Trump, despre ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA: Este cea mai mare vanatoare de vrajitoare impotriva unui politician din istoria americana!

România Liberă România Liberă,
Donald Trump, despre ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA: Este cea mai mare vanatoare de vrajitoare impotriva unui politician din istoria americana!

Presedintele american Donald Trump sustine ca ancheta privind ingerintele Rusiei in campania prezidentiala din 2016 reprezinta cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana. continuă pe România Liberă

Surpriza neplacuta pentru Donald Trump. Ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile din SUA, preluate de un fost director FBI

Adjunctul procurorul general al Statelor Unite l-a numit miercuri pe fostul director al FBI Robert Mueller ca procuror special in ancheta asupra presupusei implicari a Rusiei in alegerile prezidentiale.

Un fost director FBI va conduce ancheta pe tema implicarii Rusiei in alegerile din SUA, castigate de Donald Trump

Departamentul de Justitie al Statelor Unite a numit un procuror special care sa investigheze presupusele legaturi dintre campania prezidentiala a lui Donald Trump si Rusia.

Trump spera ca ancheta privind Rusia se va incheia rapid: Fostul director FBI, Robert Mueller, numit procuror special in cazul acestei investigatii

Presedintele american, Donald Trump si-a exprimat miercuri speranta si dorinta ca ancheta privind Rusia se va incheia rapid, in urma numirii unui procuror special. Adjunctul procuror general al Statelor.

Trump critica numirea unui procuror special pentru ancheta privind Rusia

Presedintele american Donald Trump a criticat joi, pe Twitter, numirea unui procuror special pentru ancheta federal privind posibila implicare a Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA.

ANALIZA Raportul lui James Comey reprezinta o amenintare existentiala pentru presedintia lui Donald Trump

Jurnalistii NY Times au dezvaluit informatii cu adevarat explozive: directorul demis al Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, a scris un raport dupa o intalnire din 14 februarie cu presedintele Donald Trump, in care a mentionat ca acesta l-a rugat sa renunte la anchetarea lui Michael Flynn ca parte a investigatiei cu privire la implicarea agentilor rusi in alegerile prezidentiale din Statele Unite, relateaza CNN.

Scandal in jurul Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009. De ce au fost ocoliti de la audieri Kovesi si Oprea

Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 ii ocoleste, in prima saptamana de audieri, chiar pe protagonistii episodului despre care a vorbit Dan Andronic, respectiv cina de la Gabriel Oprea di.

Secrete de stat, dupa bunul plac: Donald Trump isi apara dreptul de a dezvalui informatii secrete

Presedintele Donald Trump si-a aparat dreptul absolut de a impartasi informatii cu Rusia, inclusiv materiale ultraclasificate, anunta BBC. Trump a anuntat pe Twitter ca a oferit Rusiei.

Donald Trump ar putea fi pus sub acuzare de obstructionarea legii, dupa ce a impus oprirea anchetei lui Michael Flynn

Donald Trump risca acuzatia de obstructionare a legii, dupa ce i-ar fi cerut fostului sef al FBI, James Comey, sa opreasca ancheta federala asupra fostului sau consilier, Michael Flynn, informeaza.

Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se intruneste miercuri, de la ora 12.00, in prima sedinta

Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se intruneste miercuri, de la ora 12. 00, in prima sedinta de la constituire, urmand ca membrii comisiei sa stabileasca chestiuni organizatorice, a precizat, pentru News. ro, deputatul PSD Eugen Nicolicea, membru al comisiei.

SURSE: Fiul cel mare al lui Donald Trump se afla pana joi in vizita in Romania impreuna cu unul din copiii sai

Fiul cel mare al lui Donald Trump, Donald Trump Jr 39 de ani) impreuna cu fiul sau se afla intr-o vizita in Romania, unde vor sta pana joi. Potrivit informatiilor HotNews. ro, Donald Trump Jr se afla insotit de unul din cei cinci copiii, nu cu Barron Trump, fiul cel mic al presedintelui SUA, cum au scris unele publicatii. Cei doi s-ar afla intr-o vizita privata, urmand sa viziteze mai multe zone din Romania, inclusiv Maramures.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )