Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump despre Coreea de Nord: Regret, dar un singur lucru va functiona

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump despre Coreea de Nord: Regret, dar un singur lucru va functiona

Presedintele american Donald Trump a afirmat sambata, intr-un mesaj enigmatic postat pe Twitter, ca un singur lucru va functiona in ceea ce priveste Coreea de Nord, fara sa precizeze care este acesta, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Un noua afirmatie misteriosa a lui Trump despre Coreea de Nord: Doar un singur lucru va functiona

Donald Trump uimeste din nou cu declaratiile sale si lasa de interpretat. intr-o postare pe twitter, presedintele SUA spune ca 25 de ani de negocieri cu Coreea de Nord au esuat, iar negociatorii.

Donald Trump pe Twitter: Cu Coreea de Nord merge un singur lucru

Presedintele american Donald Trump a afirmat sambata in reteaua Twitter ca in relatiile cu Coreea de Nord merge un singur lucru - dar nu a precizat la ce anume se refera, semnaleaza Reuters, via Agerpres.

Donald Trump a afirmat ca doar un singur lucru va functiona in privinta Coreei de Nord

Presedintele Statelor Unite a afirmat ca doar un singur lucru va functiona in rezolvarea crizei nord-coreene dupa ce administratiile anterioare au purtat negocieri diplomatice cu Phenianul fara niciun rezultat, anunta Reuters.

Analiza. Donald Trump si premisele gresite ale teoriei nebunului in criza nord-coreeana

Analistii de peste ocean sunt de parere ca mesajele si amenintarile formulate de catre Donald Trump la adresa liderului nord-coreean fac parte dintr-o strategie clara, asa numita teoria nebunului - cunoscuta dupa punerea ei in practica de catre presedintele Nixon, insa tot ei avertizeaza ca aceasta strategie se va dovedi falimentara in actuala criza.

Castigatorii Nobelului pentru Pace, mesaj pentru Donald Trump si Kim Jong Un: Armele nucleare sunt ilegale, amenintarea cu utilizarea lor este ilegala. Stop!

Beatrice Fihn, directorul executiv al Campaniei Internationale pentru Abolirea Armelor Nucleare, care a castigat vineri Premiul Nobel pentru Pace, le-a transmis cu acest prilej un mesaj presedintelui american Donald Trump si omologului sau nord-coreean Kim Jong Un. Beatrice Fihn spune ca cei doi sefi de stat ar trebui sa stie ca armele nucleare sunt ilegale, relateaza Reuters.

Donald Trump, deloc surprins ca Harvey Weinstein a fost acuzat de hartuire sexuala

Presedintele american Donald Trump a declarat sambata ca nu este surprins de acuzatiile potrivit carora influentul producator hollywoodian Harvey Weinstein a hartuit sexual mai multe femei pe parcursul unei perioade de aproape 30 de ani, informeaza AFP, via Agerpres.

Anunt MISTERIOS al lui Donald Trump: E linistea dinaintea FURTUNII

Presedintele SUA a dat de banuit zilele acestea cu o confesiune pe care a facut-o joi in timpul unei sedinte foto, relateaza stiripesurse. ro Donald Trump a afirmat joi seara ca prezentul.

Donald Trump prezice enigmatic linistea dinaintea furtunii

Presedintele american Donald Trump a facut joi seara o remarca enigmatica, afirmand ca momentul actual risca sa fie linistea dinaintea furtunii, fara a oferi mai multe explicatii, potrivit agentiilor AFP si Reuters.

Presedintele Donald Trump ar vrea sa-l demita pe secretarul de stat Rex Tillerson, suspectat ca l-ar fi numit imbecil

Presedintele SUA, Donald Trump, intentioneaza sa il inlocuiasca pe secretarul de Stat, Rex Tillerson, fiind nemultumit ca acesta nu a negat clar ca l-a numit imbecil, afirma surse politice de la Washington.

Donald Trump prezice enigmatic linistea dinaintea furtunii

Presedintele american Donald Trump a facut aseara o remarca enigmatica, afirmand ca momentul actual risca sa fie linistea dinaintea furtunii, fara a oferi mai multe explicatii, potrivit agentiilor AFP si Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )