Libnet.ro
UNICEF

13:00

Donald Trump, despre scandalul ucrainean: Cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Donald Trump, despre scandalul ucrainean: Cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane

Donald Trump a calificat sambata scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din istorie, relateaza dpa si AFP. Ceea ce se intampla acum este cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane, a afirmat Donald Trump intr-un. continuă pe Wall-Street Ro

Trump, despre scandalul ucrainean: Cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane

Presedintele Donald Trump a calificat sambata scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din.

VIDEO Trump, despre ancheta declansata de democrati: Cea mai mare inselatorie din istorie. incearca sa ma opreasca pentru ca eu lupt pentru voi

Presedintele Donald Trump a sustinut sambata ca scandalul declansat de discutia sa telefonica cu omologul sau ucrainean, ce a dus la declansarea unei anchete in Camera Reprezentantilor, este cea mai mare inselatorie din istorie. Trump a lansat un nou atac la adresa democratilor care au demarat ancheta ce poate duce la demiterea presedintelui. Cititi si Casa Alba a restrictionat stenogramele convorbirilor lui Trump cu lideri straini.

Cea mai mare greseala pe care a facut-o Nicolae Ceausescu in 1989. Decizia care i-a adus moartea

Nicolae Ceausescu a facut o mare greseala in anul in acesta care si-a gasit sfarsitul, iar romanii libertatea. Fostul lider comunist a luat o decizie care i-a scurtat zilele in cele din urma. Ce i-a adus, de fapt, cadearea acestuia si cum si-a sapat singur groapa? Decizia care i-a adus moartea! Nicolae Ceausescu a facut .

Romania, cea mai mare rata de impozitare si redevente pentru productia de gaz natural

Romania a ajuns sa aiba cea mai mare rata de impozitare si redevente pentru productia de gaz natural, triplu fata de media mai multor state, arata un studiu recent. Statul a incasat mai mult cu 41% fata de.

SOC pe piata valutara! Dolarul, cea mai mare valoare din ultimii 3 ani

Soc pe piata valutara. Dolarul american a ajuns la cea mai mare valoare din ultimii trei ani. BNR anunta, joi, un curs de referinta de 4. 3418 leidolar, cea mai mare valoare din 28 decembrie 2016.

Amsterdam va avea cea mai mare taxa turistica din Europa

Orasul are si acum una din cele mai mari taxe din Europa. Dar de anul viitor, Amsterdam va cere si mai multi bani de la turisti: o taxa de 3 euro pentru fiecare noapte petrecuta intr-un hotel. Aceasta se va adauga peste cele 7% din pretul camerei percepute in prezent. inseamna ca o noapte intr-un hotel cu o stea din Amsterdam va aduce o taxa turistica mai mare decat de la cele mai bune hoteluri cu cinci stele din marile capitale europene.

Tonitza si geniul copilariei cea mai mare expozitie Nicolae Tonitza din ultima jumatate de secol. Unde va fi expusa

Tonitza si geniul copilariei este cea mai importanta expozitie dedicata unuia dintre cei mai cunoscuti pictori romani, Nicolae Tonitza. Expozitia e in Pavilionul de Arta Bucuresti - Art Safari. Vernisajul va avea loc in data de 26 septembrie, in cladirea Palatul Oscar Maugsch BCR din Piata Universitatii si poate fi vizitata pana pe 6 octombrie. Curatorul expozitiei este Zoltan Soos, directorul Muzeului Judetean Mures.

VIDEO Turcana - Regina muntilor. Cea mai mare sarbatoare a crescatorilor de oi a avut loc la poalele cetatilor dacice

Mii de oameni au venit duminica la sarbatoarea oierilor din Muntii Orastiei Turcana - Regina Muntilor. Targul de la poalele cetatilor dacice a ajuns la cea de-a cincisprezecea editie.

Cea mai mare curiozitate despre avioane: de ce aproape toate sunt albe?

Probabil ca ai observat si tu ca in afara de mici exceptii culoarea predominanta a avioanelor comerciale este alb. Iata o lista cu cateva explicatii pentru care avem avioane albe. Vopseaua.

Tara Galilor obtine cea mai mare victorie din istorie la Cupa Mondiala

Surpriza furnizata de Tara Galilor, duminica, in meciul cu Australia din Grupa D la Cupa Mondiala de rugby.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )