Libnet.ro
UNICEF

11:30

Donald Trump, despre Vladimir Putin: Este un competitor. Nu e dusmanul meu

B1 B1,
Donald Trump, despre Vladimir Putin: Este un competitor. Nu e dusmanul meu

Presedintele american Donald Trump a vorbit joi, in conferinta de presa de dupa Summit-ul NATO de la Bruxelles despre Vladimir Putin, precizand ca acesta este un competitor pentru el, nu un dusman, informeaza Re. continuă pe B1

Summit NATO, in plin SCANDAL intre UE si Donald Trump. Obiectivul lui Putin este de a exista DIVIZARI intre SUA si europeni

Liderii statelor din NATO se reunesc miercuri si joi, la Bruxelles, in cadrul unui summit unde este de asteptat ca Donald Trump sa le ceara din nou celorlalte tari membre ale Aliantei sa isi majoreze.

Donald Trump spera ca Putin ii va deveni prieten

Presedintele american Donald Trump, care se intalneste luni, 16 iulie, la Helsinki cu omologul sau rus Vladimir Putin, a declarat joi ca intalnirea sa cu presedintele rus ar putea fi cea mai usoara din cursul.

Reactia Kremlinului dupa ce Donald Trump a afirmat ca Germania este prizoniera Rusiei

Kremlinul a respins joi afirmatiile presedintelui american Donald Trump potrivit carora Germania este prizoniera Rusiei din cauza dependentei sale energetice, mentionand ca Moscova si Berlinul sunt in mod.

Donald Trump asigura ca este gata pentru ntlnirea fata-n-fata cu Vladimir Putin

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca este pregatit pentru intalnirea fata in fata cu omologul sau rus, Vladimir Putin, glumind despre jurnalistii care ii pun la indoiala lipsa de experienta si pregatire. Putin este foarte pregatit, dar Trump va fi?, a spus el, amuzandu-se de intrebarile primite din partea unor experti cu privire la summitul sau cu omul forte de la Kremlin, care va avea loc pe 16 iulie la Helsinki, Finlanda, relateaza Rador, care citeazaLa Libre.

Donald Trump spune ca ntlnirea cu Vladimir Putin ar putea fi mai usoara dect summitul NATO

Donald Trump a afirmat marti ca intalnirea sa cu Vladimir Putin din Helsinki ar putea fi mai usoara decat summitul NATO din Bruxelles sau chiar vizita din Marea Britanie, in momentul in care pleaca intr-un turneu european de peste o saptamana, scrie AFP.

Cum s-a ncheiat summitul NATO 2018: Donald Trump obtine angajamentul aliatilor de a cheltui mai mult / Nord Stream 2, criticat dur / Pentru liderul american, urmeaza ntlnirea cu Theresa May si Vladimir Putin

Donald Trump a obtinut joi angajamentul aliatilor Statelor Unite sa accelereze cadenta pentru majorarea cheltuielilor militare, declarandu-se foarte multumit de rezultatele obtinute dupa cele doua zile tensionate ale summitului NATO de la Bruxelles, scrie AFP. Au acceptat sa plateasca si sa plateasca mai rapid, a anuntat Trump, intr-o conferinta de presa neprogramata, inainte de a parasi capitala belgiana cu destinatia Londra.

Castigatoarea premiului Nobel pentru Pace Malala il critica pe Donald Trump pentru politica sa de separare a copiilor

Laureata Premiului Nobel pentru Pace, Malala Yousafzai, a spus despre politica presedintelui Donald Trump de a separa copii de imigranti ilegali de familiile lor ca este una cruda si inumana, relateaza Reuters.

Ion Cristoiu: Donald Trump marcheaza adevaratul sfarsit al Razboiului Rece

Ion Cristoiu vorbeste despre ce s-a intamplat la summit-ul NATO din aceste zile si cum trebuie inteleasa reactia lui Donald Trump in ceea ce priveste bugetele pentru aparare. Jurnalistul il critica pe.

Donald Trump, ACUZATII SOCANTE la adresa Germaniei: Este prizoniera Rusiei

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii SUA), acuza Germania ca este prizoniera Rusiei, deoarece o mare parte din energia sa este cumparata de la Moscova. De asemenea, Trump sustine ca.

Donald Trump: Aliatii din NATO si-au luat angajamentul sa majoreze cheltuielile de aparare. Alianta este acum mult mai puternica

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca aliatii din cadrul NATO si-au luat angajamentul de a aloca 2% din PIB pentru aparare, subliniid ca Alianta Nord-Atlantica este mult mai puternica in acest mo.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )