Libnet.ro
UNICEF

05:15

Donald Trump devine primul presedinte american care participa la March for Life

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump devine primul presedinte american care participa la March for Life

Donald Trump, cu ochii atintiti pe alegerile prezidentiale din noiembrie, a participat la Washington la marele miting anual al activistilor impotriva avortului, denntand pozitiile radicale ale adversarilor sai democrati in acest subiect foarte dezbinator in Statele Unite, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Donald Trump, primul presedinte american care va participa la marsul anual impotriva avortului

Donald Trump va participa vineri, la Washington, la Marsul pentru viata si va deveni astfel primul presedinte american care se va alatura acestui eveniment impotriva dreptului la avort, scrie AFP.

VIDEO Donald Trump, primul presedinte american care participa la marsul anti-avort: Fiecare copil este un dar sfant de la Dumnezeu

Cu ochii pe scrutinul din noiembrie, Donald Trump a participat vineri la Washington la marea reuniune anuala a militantilor anti-avort, denuntand pozitiile radicale ale adversarilor sai democrati in privinta acestui subiect care divizeaza Statele Unite, scrie AFP.

FOTO Trump devine primul presedinte american care participa la Marsul pentru viata. Discurs cu iz electoral: Se iau de mine pentru ca ma bat pentru voi

Donald Trump, cu ochii atintiti pe alegerile prezidentiale din noiembrie, a participat la Washington la marele miting anual al activistilor impotriva avortului, denuntand pozitiile radicale ale adversarilor sai democrati in acest subiect foarte dezbinator in Statele Unite, relateaza AFP.

Donald Trump devine, vineri, primul presedinte al SUA care participa la Marsul pentru Viata Reactii contradictorii in online: Nu e ceva cu care sa te lauzi Multumim lui Dumnezeu ca ii protejati pe nenascuti

Donald Trump va deveni, vineri, primul presedinte din istoria SUA care participa la Marsul pentru Viata, o manifestatie anti-avort, anunta Casa Alba pe pagina de Twitter. Anuntul a provocat reactii de.

Donald Trump, primul presedinte american care va participa la Marsul pentru viata

Presedintele american Donald Trump va participa, vineri, la Marsul pentru viata, un eveniment anual anti-avort, care are loc la Washington, a anuntat liderul de la Casa Alba pe Twitter.

Donald Trump apare intr-o inregistrare audio in care ar cere demiterea ambasadorului SUA in Ucraina

Vocea presedintelui american Donald Trump apare intr-o inregistrare audio din 2018 in care se pare ca cere demiterea ambasadorului SUA de atunci in Ucraina, o figura cheie in seria evenimentelor care au condus la inculparea sa, relateaza Mediafax, citand Reuters si ABC.

Donald Trump, despre Boeing: O mare, mare dezamagire

Producatorul american de avioane Boeing, afectat in continuare de oprirea la sol a modelului 737 MAX, este o mare, mare dezamagire. Opinia ii apartine presedintelui american Donald Trump, care a exprimat-o miercuri in marja Forumului Economic Mondial de la Davos.

Donald Trump apreciaza transparenta Chinei in lupta impotriva coronavirusului

Presedintele american Donald Trump saluta modul in care China gestioneaza epidemia coronaviruslui, soldata cu 41 de morti in China si care a contaminat peste 1. 300 de persoane de la izbucnirea acesteia in decembrie la Wuhan, in centrul Chinei, relateaza Reuters.

Donald Trump creste tarifele pentru produsele derivate din otel si aluminiu

Presedintele american Donald Trump a semnat vineri o proclamatie prin care aplica tarife suplimentare de 25% pentru produsele derivate din otel si de 10% pentru produsele derivate din aluminiu, unele tari, precum Brazilia si Mexic, fiind exceptate, relateaza Reuters.

Donald Trump va semna miercuri noul acord trilateral USMCA

Presedintele american Donald Trump va semna miercuri noul acord comercial trilateral negociat luni intregi cu Mexicul si Canada, dar si cu opozitia democrata din Congres, a facut cunoscut joi un responsabil de la Casa alba, potrivit AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )