Libnet.ro
UNICEF

07:00

Donald Trump a dezvaluit ce i-a oferit Primei Doamne cu ocazia aniversarii sale

Antena3 Antena3,
Donald Trump a dezvaluit ce i-a oferit Primei Doamne cu ocazia aniversarii sale

Donald Trump a recunoscut ca a fost foarte ocupat in ultima perioada si nu a apucat sa ii ia un cadou sotiei sale, Melania Trump, cu ocazia aniversarii sale. Prima Doamna a implinit 48 de. continuă pe Antena3

DONALD TRUMP, complimente pentru ANGELA MERKEL: Este o femeie extraordinara

Angela Merkel este o femeie extraordinara, a declarat Donald Trump, felicitand-o pentru realegerea in functia de cancelar al Germaniei. Avem o relatie minunata inca de la inceput. Unele persoane nu au.

Donald Trump, anunt istoric: Razboiul se va termina

Presedintele american Donald Trump a salutat vineri intalnirea dintre liderul nord-coreean Kim Jong Un si presedintele sud-coreean Moon Jae-in, recunoscand acest summit istoric chiar daca a exprimat dubii cu.

Donald Trump evoca, naintea summitului intercoreean, trei-patru date si cinci locuri posibile ale ntlnirii sale cu Kim Jong Un

Presedintele american Donald Trump a evocat joi trei sau patru date posibile ale intalnirii sale cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, prevazuta in saptamanile viitoare, si a confirmat ca sunt avute in vedere cinci locuri, scrie AFP.

Kanye West si-a declarat dragostea pentru fratele Donald Trump: cum i-a raspuns presedintele american si ce parere are sotia sa, Kim Kardashian

Rapperul american Kanye West i-a adus miercuri un omagiu lui Donald Trump, numindu-l fratele sau, un mesaj care i-a adus multumiri din partea presedintelui american, relateaza AFP.

Cum arata femeia care seamana izbitor cu Donald Trump

Dolores Leis Antelo este o femeie din Spania, care seamana izbitor cu presedintele Statelor Unite, Donald Trump. Femeia a dat un interviu intr-un ziar local in care a vorbit despre ferma ei din satul Nanton, La.

Emmanuel Macron si Donald Trump cer un nou acord nuclear in privinta Iranului

Presedintele francez Emmanuel Macron si omologul sau american Donald Trump au cerut marti un nou acord pentru a tine sub control ambitiile Iranului, la putin timp dupa ce liderul american a calificat textul.

Donald Trump si presedintele francez pledeaza pentru un nou acord cu Iranul

Donald Trump si Emmanuel Macron au vorbit marti despre dorinta lor de a se ajunge la un nou acord cu Iranul, constatand dezacordul lor in privinta textului actual privind programul nuclear al Republicii.

Donald Trump schimba tonul cu privire la retragerea din Siria

Trupele americane se vor intoarce acasa din Siria, insa presedintele american Donald Trump a subliniat marti ca vrea sa lase o amprenta puternica si durabila in regiune, relateaza The Associated Press.

Emmanuel Macron si Donald Trump cer un nou acord nuclear n privinta Iranului

Presedintele francez Emmanuel Macron si omologul sau american Donald Trump au cerut marti un nou acord pentru a tine sub control ambitiile Iranului, la putin timp dupa ce liderul american a calificat textul actualului acord privind dosarul nuclear un dezastru, scrie AFP.

Donald Trump: Coreea de Nord trebuie sa si elimine arsenalul nuclear

Presedintele american Donald Trump a cerut marti Phenianului sa elimine intregul arsenal nuclear pe care il detine, inaintea unui summit foarte asteptat cu liderul nord-coreean, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )