Libnet.ro
UNICEF

14:45

Donald Trump a discutat in detaliu cu Xi Jinping despre pandemia noului coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump a discutat in detaliu cu Xi Jinping despre pandemia noului coronavirus

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca a discutat cu omologul sau chinez Xi Jinping in detaliu despre pandemia noului coronavirus, care a ucis peste 24. 000 de oameni in lume, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Ce au descoperit cercetatorii despre tratarea noului virus. Substanta in care toti si-au pus sperantele

Veste nu tocmai imbucuratoare venita de la cercetatori. Medicamentul care ne-ar fi salvat de coronavirus, nu este mai eficient decat celelalte medicamente. Rezultatul a venit in urma publicarii unui studiu asupra hidroxiclorochinei, efectuat de un laborator din China. Totul dupa ce Donald Trump a anuntat, saptamana trecuta, ca aceasta substanta ar putea fi un dar .

Donald Trump se opune anularii conventiei Partidului Republican din cauza noului coronavirus

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca nu anuleaza Conventia Nationala a Partidului Republican din cauza noului coronavirus, aceasta fiind prevazuta in august, in vederea alegerilor prezidentiale americane din noiemrbie in Statele Unite, relateaza Reuters.

Donald Trump se opune anularii conventiei Partidului Republican

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca nu anuleaza Conventia Nationala a Partidului Republi.

Donald Trump afirma ca nu va lasa Boeing sa iasa din afaceri

Presedintele american Donald Trump a declarat marti, ca nu va lasa Boeing sa iasa din afaceri din cauza perturbarilor economice provocate de epidemia de coronavirus.

S-a facut deja primul documentar despre pandemia COVID-19. Unde il poti vedea!

In plina pandemie COVID-19, s-a realizat deja primul documentar despre criza pe care intreaga omenire o traverseaza la momentul actual. Iata unde si cand il poti vedea.

Radu Banciu, despre pandemia de coronavirus: Niciodata, omul nu a fost mai singur in fata unei batalii cum este acum (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre pandemia de coronavirus. Astazi, pentru ca avem aceasta isterie mediatica, suntem in situatia in care suntem. Ea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )