Libnet.ro
UNICEF

17:45

Donald Trump doreste sentinta capitala pentru traficantii de droguri

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump doreste sentinta capitala pentru traficantii de droguri

Presedintele SUA, Donald Trump, doreste pedeapsa capitala pentru traficantii de droguri, ca parte a planului sau de combatere a epidemiei dependentei de droguri, informeazaBBC. continuă pe Hotnews

Donald Trump cere pedeapsa cu moartea pentru traficantii de droguri

Presedintele american Donald Trump a propus luni impunerea pedepsei cu moartea pentru traficantii de droguri, scrie CNN. Trump a vorbit despre pedeapsa capitala in cadrul unui discurs sustinut in orasul.

Donald Trump l-a sunat pe Vladimir Putin pentru a-l felicita / Cei doi nu au discutat despre cazul otravirii fostului spion rus Serghei Skripal, potrivit Kremlinului

Donald Trump l-a sunat marti pe Vladimir Putin pentru a-l felicita pentru realegerea in functie, o convorbire telefonica in care cei doi lideri au evocat o posibila intalnire la cel mai inalt nivel, dar nu si otravirea fostului spion rus Serghei Skripal, scrie AFP.

Firma Cambridge Analytica, implicata in campania lui Donald Trump pentru prezidentiale, ar fi avut legaturi cu Rusia

Compania din Marea Britanie care-si aroga meritul pentru succesul lui Donald Trump la prezidentialele din 2016 din SUA si care este acuzata ca a obtinut acces intr-un mod inadecvat la datele a peste 50 de milioane de utilizatori de Facebook, a oferit sefilor firmei Lukoil, cu sediul la Moscova, prezentari despre activitatea companiei, scrie The Guardian. Iar conexiunile sale cu Rusia nu se opresc aici.

Firma de analiza a datelor care a lucrat pentru Donald Trump in campania electorala a fost suspendata de catre Facebook

Facebook a anuntat ca a suspendat firma specializata pe analiza datelor, Cambridge Analytica, care a lucrat pentru presedintele american Donald Trump in timpul campaniei electorale din 2016, dupa ce a descoperit ca ar fi fost incalcate politicile referitoare la protectia datelor, informeaza Reuters.

Compania care a condus colectarea de date pentru campania lui Donald Trump, suspendata de Facebook

Compania Strategic Communication Laboratories, cea care a condus colectarea de date pentru campania lui Donald Trump, a fost suspendata de catre Facebook pentru ca a incalcat politicile de colectare si detinere a .

Facebook a suspendat compania care a condus colectarea de date pentru campania lui Donald Trump pentru folosire neconforma de date personale

Facebook a anuntat vineri seara suspendarea companiei Strategic Communication Laboratories SCL) impreuna cu firma sa de analiza de date politice Cambridge Analytica pentru incalcarea politicilor de colectare si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )