Libnet.ro
UNICEF

23:30

Donald Trump, dupa atacul dintr-o sinagoga din SUA: Cand oamenii comit astfel de acte ar trebui sa primeasca pedeapsa cu moartea

B1 B1,
Donald Trump, dupa atacul dintr-o sinagoga din SUA: Cand oamenii comit astfel de acte ar trebui sa primeasca pedeapsa cu moartea

Presedintele american Donald Trump a condamnat fenomenul urii din tara sa, precizand ca ceva trebuie facut, dupa atacul armat care a vizat o sinagoga din Pittsburgh, informeaza Reuters. Este. continuă pe B1

Prima reactie a lui Donald Trump dupa tentativele de atacuri cu bombe

Presedintele SUA, Donald Trump, si vicepresedintele Mike Pence au condamnat in termeni duri, miercuri, actiunile de trimitere a unor dispozitive explozive artizanale la fostii presedinti Bill Clinton si Barack.

Atac armat intr-o sinagoga din SUA: Sunt mai multe victime(VIDEO)

Un atacator a deschis focul sambtata intr-o sinagoga din orasul american Pittsburgh. Atacul a avut loc in jurul orei locale 10, la sinagoga Tree of Life Congregation, in timpul unei.

Donald Trump cere militarilor sa asigure securitatea frontierei SUA catre care se indreapta caravana migrantilor

Presedintele american Donald Trump a cerut joi armatei sa asigure securitatea frontierei Statelor Unite, catre care se indrepata cateva mii de migranti din America Centrala, care in prezent se afla in Mexic, relateaza Reuters.

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a participat la o conferinta pro-rusa din Armenia

Rudy Giuliani, avocatul personal al presedintelui american Donald Trump, a luat parte marti, la Erevan, la Forumul International al Parteneriatului Eurasian, o conferinta care are ca scop promovarea Uniunii Economice Eurasiatice blocul economic organizat de Rusia, relateaza talkingpointsmemo. com.

VIDEO Netanyahu: Atacul de la sinagoga din Pittsburgh este un atac antisemit oribil

Premierul israelian Benjamin Netanyahu si-a exprimat sambata solidaritatea cu SUA si cu victimele unui atac 'antisemit oribil' comis intr-o sinagoga din Pittsburgh, Pennsylvania, unde un barbat inarmat a ucis mai multe persoane inainte de a se preda politiei, relateaza AFP, citata deAgerpres.

Dupa presiunile lui Trump, Germania ar putea demara constructia de terminale pentru importul de gaz petrolier lichefiat din SUA

Guvernul german a anuntat miercuri ca studiaza modalitatile de cofinantare a unui terminal de gaze naturale lichefiate, in conditiile in care presedintele Donald Trump face presiuni asupra Germaniei pentru a-si reduce importurile energetice din Rusia in favoarea celor din Statele Unite, scrie AFP.

Washington Post: Donald Trump are un plan pentru interzicerea imigrantilor

Presedintele SUA Donald Trump are in vedere un plan de interzicere a intrarii imigrantilor pe la frontiera de sud a SUA cu Mexicul precum si a acordarii de azil acestora, scrie cotidianul Washington Post.

Donald Trump l-a invitat pe Vladimir Putin la Washington

Liderul Statelor Unite, Donald Trump, l-a invitat pe Vladimir Putin la Casa Alba, conform consilierului pentru Securitate Nationala al SUA, John Bolton. L-am invitat pe presedintele Putin la.

DEZVALUIRE BOMBA: Rusia si China ii asculta telefonul lui Donald Trump. Presedintele american nu vrea sa renunte la iPhone-urile sale

Presa americana face o dezvaluire senzationala: telefonul lui Donald Trump este interceptat de serviciile straine si asta din cauza ca liderul de la Casa Alba nu vrea sa renunte la iPhone. Publicatia New.

DEZVALUIRE BOMBA: Rusia si China ii asculta telefonul lui Donald Trump pentru ca acesta nu vrea sa renunte la iPhone-urile sale. Reactia Beijingului: Sa-si cumpere Huawei!

Presa americana face o dezvaluire senzationala: telefonul lui Donald Trump este interceptat de serviciile straine si asta din cauza ca liderul de la Casa Alba nu vrea sa renunte la iPhone. Publicatia New.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )