Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, dupa intalnirea istorica cu Kim Jong Un: Foarte pozitiv. O relatie excelenta

Antena3 Antena3,
Donald Trump, dupa intalnirea istorica cu Kim Jong Un: Foarte pozitiv. O relatie excelenta

Intalnirea istoricadintre Kim Jong Un si presedintele Americii este in desfasurare la aceastaora. Dupa o strangere de mana istorica, Donald Trump si Kim Jong Un au avut o discutie. continuă pe Antena3

Donald Trump, dupa intalnirea cu Kim Jong Un: E o zi importanta pentru istoria lumii

Liderul SUA, Donald Trump, a facut o serie de declaratii dupa intalnirea istorica cu Kim Jong Un. Aceasta intalnire istorica, prima dintre un presedinte american in functie si liderul.

Donald Trump are doar CUVINTE de LAUDA la adresa lui Kim Jong-Un dupa intalnirea istorica. Anuntul MAJOR facut de presedintele american privind DEZARMAREA NUCLEARA

Presedintele american Donald Trump a avut numai cuvinte de lauda la adresa liderului de la Phenian, Kim Jong-Un, dupa intalnirea istorica de marti, de la Singapore. Mai mult, presedintele SUA a declarat,.

Ce a insemnat intalnirea secolului intre Donald Trump si Kim Jong-un

Donald Trump, presedintele Americii, si Kim Jong-un, dictatorul din Coreea de Nord, s-au intalnit. E un moment istoric pe care trebuie sa-l intelegem intr-un context mai mare. Trump si Jong-un au dat mana pentru prima oara intr-o intalnire istorica dintre un presedinte american si un lider de la Phenian. Cei doi s-au intalnit la Hotelul [].

LIVE TEXT VIDEO Acord semnat la summitul istoric din Singapore: SUA ofera garantii de securitate Coreei de Nord, Kim promite denuclearizarea tarii sale / Unii experti spun ca documentul e cam subtire /Rusia saluta acordul, dar spune ca diavolul se ascund

Intalnirea istorica dintre presedintele american, Donald Trump, si omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, a culminat cu semnarea unui document, potrivit agentiilor de presa internationale. Nu este inca clar ce au semnat cei doi lideri, insa Trump a oferit asigurari ca mai multe detalii vor fi prezentate la conferinta de presa care urmeaza sa aiba loc. Am aflat ca este un om foarte talentat si ca isi iubeste tara foarte mult, a spus presedintele SUA despre omologul sau nord-coreean. 31 Presedintele sud-coreean Moon Jae In: S-ar putea sa apara in viitor multe dificultati, dar nu ne vom intoarce la vremurile din trecut. 25 Premierul japonez Shinzo Abe a laudat acordul pentru denuclearizare si a spus ca este dornic sa discute cu Phenianul pentru a rezolva problema cetatenilor japonezi rapiti de spioni nord-coreeni in timplu razboiului rece. 23 Rusia saluta acordul semnat de Donald Trump si Kim Jong Un, dar diavolul se ascunde in detalii, a declarat ministrul adjunct de externe, Sergei Ryabkov11. 38Trump, conferinta de presa dupa intalnirea cu Kim: Adversarii chiar pot deveni prieteni / Nu exista nicio limita pentru ce poate realiza Coreea de Nord dupa ce va renunta la armele nucleare10. 05 Expertii in probleme coreene nu sunt impresionati de documentul semnat din cauza exprimarii vagi si a scopului limitat al acordului.

Trump a plecat catre Singapore de la summitul din Canada pentru intalnirea cu Kim Jong Un

Avionul presedintelui american Donald Trump a decolat sambata din Canada, la finalul summitului G7, catre Singapore pentru intalnirea sa cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, relateaza AFP.

Liviu Dragnea, dupa discursul presedintelui SUA: il felicit pe Donald Trump pentru efortul pe care il face pentru normalizarea planetei

Liviu Dragnea l-a felicitat pe presedintele SUA, Donald Trump, pentru intalnirea cu liderul nord-coreean si lucrurile pe care le-au stabilit, spunand ca este un pas foarte important pentru construirea unei.

Dragnea:l felicit sincer pe Donald Trump pentru efortul pe care l face pentru normalizarea planetei

Liviu Dragnea, a postat pe Facebook un mesaj de felicitare pentru Donald Trump dupa summitul din SIngapore, liderul PSD spunand ca, desi evenimentele se desfasoara la mii de kilometri de Romania, ele au o semnificatie uriasa pentru intrega planeta, deci implicit si pentru tara noastra.

LIVE TEXT VIDEO ntlnire istorica ntre Trump si Kim Jong-un / Donald Trump si Kim Jong-un au semnat documentul / Moment bizar dupa ce au luat prnzul

Prima intalnire privata dintre Donald Trump si Kim Jong-un s-a incheiat, potrivit agentiilor de presa internationale. intalnirea fara precedent a avut loc in Singapore, intr-un hotel de lux de pe insula Sentosa. Dupa terminarea pranzului, Donald Trump a declarat ca urmeaza sa semneze primul document. -----------------------08:42Donald Trump si Kim Jong-un au semnat documentul. 20 Ivanka Trump se foloseste de un proverb chinez pentru o critica voalata la adresa Beijingului, postata pe Twitter in dimineata summitului din Singapore08. 03Donald Trump a anuntat ca la ora 11:00 ora Romaniei) va avea loc o conferinta de presa in care va prezenta concluziile summitului. 50 Dupa terminarea pranzului, Donald Trump s-a adresat presei, evocand o intalnire cu adevarat fantastica.

A mai ramas o singura zi pana la intalnirea istorica dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Mai sunt doar cateva ore pana cand intalnirea dintre presedintele american, Donald Trump, si liderul nord-coreean, Kim Jong-un, va fi posibila. Mult asteptatul summit va avea loc marti, la Singapore, la 4.

LIVE TEXT VIDEO Acord semnat la summitul istoric din Singapore: SUA ofera garantii de securitate Coreei de Nord, Kim promite denuclearizarea tarii sale / Unii experti spun ca documentul e cam subtire

Intalnirea istorica dintre presedintele american, Donald Trump, si omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, a culminat cu semnarea unui document, potrivit agentiilor de presa internationale. Nu este inca clar ce au semnat cei doi lideri, insa Trump a oferit asigurari ca mai multe detalii vor fi prezentate la conferinta de presa care urmeaza sa aiba loc. Am aflat ca este un om foarte talentat si ca isi iubeste tara foarte mult, a spus presedintele SUA despre omologul sau nord-coreean. 05 Expertii in probleme coreene nu sunt impresionati de documentul semnat din cauza exprimarii vagi si a scopului limitat al acordului09. 50 Niciun cuvant, deocamdata, despre summit, pe paginile de internet ale presei nord-coreene. 42 Ce contine documentul semnat: Trump s-a angajat sa ofere garantii de securitate Coreei de Nord, iar Kim Jong Un si-a reafirmat angajamentul ferm si nestramutat pentru denuclearizarea peninsulei coreene. 25 Trump va mai tine o conferinta de presa azi, probabil singur. El va pleca din Singapore la 7. 00 seara 14. 00, ora Romaniei). 18 Ce au declarat Trump si Kim dupa semnarea acordului08:42Donald Trump si Kim Jong-un au semnat documentul. 20 Ivanka Trump se foloseste de un proverb chinez pentru o critica voalata la adresa Beijingului, postata pe Twitter in dimineata summitului din Singapore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )