Libnet.ro
UNICEF

13:00

Donald Trump: Epidemia de coronavirus ar putea inceta in primavara

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump: Epidemia de coronavirus ar putea inceta in primavara

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat vineri ca exista o teorie potrivit careia epidemia de coronavirus ar putea inceta in primavara, odata cu cresterea temperaturilor, insa oamenii de stiinta il contrazic, informeaza Mediafax, citand CNN. continuă pe Hotnews

Primii doi oameni de pe Facebook se intalnesc peste doua saptamani. Maniera inedita prin care Donald Trump si-a anuntat vizita in India

Donald Trump, presedintele SUA, este unul dintre cei mai activi sefi de stat de pe Glob cand vine vorba de comunicarea prin social media. De altfel, el a devenit autorul celui mai citit tweet in limba persana din is.

Rafael Nadal este invitat de Donald Trump la Casa Alba pe 21 aprilie. Dar va putea oare onora invitatia?

Regele Spaniei va vizita Statele Unite pe 21 aprilie, invitat de presedintele Trump. Regele Don Felipe si regina Dona Letizia au mai fost primiti la Casa Alba in iunie 2018 in timpul unei vizite oficiale. Dar de aceasta data va fi o vizita de stat, care este de cel mai inalt nivel. Rafael Nadal a fost invitat de presedintele Donald Trump sa-l insoteasca pe rege la un dineu de stat la Casa Alba. Dar va accepta oare marele campion invitatia presedintelui, avand in vedere programul ATP atat de incarcat?.

Donald Trump afirma ca are dreptul sa intervina intr-un dosar judiciar

Presedintele american Donald Trump a sustinut vineri, intr-un tweet, ca are dreptul sa intervina intr-un dosar judiciar, dar spune ca a decis sa nu faca acest lucru pana acum, scrie AFP.

Donald Trump avertizeaza Senatul sa nu ii restranga capacitatea de a declansa razboi impotriva Iranului

Presedintele american Donald Trump a avertizat miercuri Senatul sa nu adopte o rezolutie care i-ar restrange capacitatea de a declansa razboi impotriva Iranului, afirmand ca acest lucru ar da un semnal foarte prost si ar permite Teheranului sa actioneze cu impunitate.

Donald Trump avertizeaza Senatul sa nu ii restranga capacitatea sa declanseze razboi impotriva Iranului

Presedintele american Donald Trump a avertizat miercuri Senatul sa nu adopte o rezolutie care i-ar restrange capacitatea sa declanseze razboi impotriva Iranului, afirmand ca acest lucru ar da un semnal foarte prost si ar permite Teheranului sa actioneze cu impunitate.

Donald Trump l-a acuzat pe Michael Bloomberg de rasism

Presedintele american Donald Trump l-a acuzat marti de rasism pe candidatul democrat la prezidentiale Michael Bloomberg, publicand pe Twitter o inregistrare audio cu acesta, din 2015, pe care ulterior a sters-o.

Pentagonul vrea sa transfere fonduri pentru planul zidului lui Donald Trump la frontiera SUA-Mexic

Departamentul american al Apararii a transmis Congresului solicitarea de a transfera peste 3,8 miliarde de dolari din bugetul militar proiectului de construire a zidului la frontiera Statelor Unite cu Mexicul, una dintre promisiunile electorale ale presedintelui Donald Trump, informeaza Mediafax, citand Reuters.

LIVETEXT China prognozeaza ca epidemia de coronavirus se va incheia in aprilie, dar unii experti nu sunt asa optimisti inalt oficial OMS: in restul lumii, epidemia este doar la inceput HARTA INTERACTIVA a cazurilor

China a raportat miercuri cel mai redus bilant zilnic de noi cazuri de coronavirus de dupa sfarsitul lunii ianuarie, dand greutate predictiilor facute de unii specialisti chinezi, ca epidemia ar putea fi incheiata pana in luna aprilie, transmite Reuters. Pietele financiare au fost influentate pozitiv de aceste aprecieri, dar alti experti internationali raman ingrijorati de raspandirea virusului care a ucis peste 1. 100 de oameni, spunand ca optimismul ar putea fi prematur. 53 Seful OMS: Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus s-a stabilizat, dar este necesara precautie16. 41 O femeie din Rusia a sarit de la geamul unui spital pentru a scapa de carantina, iar alta a evadat dezafectand o incuietoare electronica15. 28 Cambodgia a acceptat sa primeasca nava de croaziera refuzata in ultimele doua saptamani de cinci tari15. 17 Desi epidemia s-ar putea sa-si fi atins apogeul in China, este doar la inceput in restul lumii si probabil se va extinde - inalt oficial OMS14. 18 Formula 1: MP al Chinei, amanat din cauza coronavirusului 13. 48 Un angajat de la sectia de urgenta a unui spital britanic a tratat pacienti timp de doua inainte sa fie diagnosticat cu coronavirus.

Senatul restrange puterile presedintelui SUA de a declansa o ofensiva militara impotriva Iranului Donald Trump a promis ca isi va folosi dreptul de veto

Senatul SUA a adoptat proiectul de lege prin care limiteaza puterile presedintelui de a declansa un razboi impotriva Iranului, la cateva saptamani distanta de momentul in care presedintele american ordona o .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2674 seconds )