Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donald Trump face afirmatii rautacioase la adresa unei sustinatoare a lui Hillary Clinton

B1 B1,
Donald Trump face afirmatii rautacioase la adresa unei sustinatoare a lui Hillary Clinton

Candidatul pentru presedintia Statelor Unite ale Americii , Donald Trump, si-a completat criticile adresate unei foste castigatoare la Miss Universe, Alicia Machado, cea care o sustine pe adversara acestuia,. continuă pe B1

Asta inseamna ca sunt un om inteligent! Donald Trump, acuzat ca nu plateste taxe si nu isi declara averea (VIDEO)

In dezbaterea electorala de luni seara, prima dintr-un sir de trei, Hillary Clinton si Donald Trump, candidatii la prezidentiale in SUA, s-au atacat reciproc, legandu-se de zvonuri si afirmatii.

SUA: Prima dezbatere intre Donald Trump si Hillary Clinton/ Trump, temperamental si zgomotos/ Hillary, calma si superioara in multe momente/ Fara greseli majore, fara reusite importante de ambele parti

Hillary Clinton si Donald Trump s-au confruntat pentru prima data luni 21:00, ora locala- 04:00, ora Romaniei), intr-o dezbatere prezidentiala, cu mult totusi sub asteptarile jurnalistilor si analistilor politici. Am avut un Donald Trump temperamental si zgomotos si o Hillary Clinton calma si care a reusit sa-si puna in dificultate adeseori oponentul. Nu s-au facut greseli mari de nicio parte, dar nici nu am avut straluciri evidente din partea celor doi. Au iesit in evidenta viziunile economice diferite, in special in privinta taxelor, a locurilor de munca, pozitii total diferite in privinta armelor de foc si a masurilor ce trebuie adoptate pentru combaterea rasismului. Trump: Planul meu de crestere a economiei SUA include reduceri extraordinare ale taxelor, care vor crea locuri de munca in numar nemaivazut de la Ronald Reagan. Clinton: Nu asa vom creste economia. Programul lui Trump este de fapt cea mai exterma versiune: de reducerile de taxe ar urma sa beneficieze cateva procente dintre americani, cei mai bogati. Trump are sensul de trump up a insela) Dezbaterea s-a incheiat. Vezi in continut desfasurarea live text.

SUA: Hillary Clinton are un avans de 5% fata de Donald Trump intr-un ultim sondaj

Candidata democrata Hillary Clinton are un avans de 5% in fata republicanului Donald Trump in cursa prezidentiala americana, potrivit ultimului sondaj de opinie Reuters/Ipsos dat publicitatii vineri, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. Sondajul arata putine evolutii dupa dezbaterea prezidentiala de luni, prima dintr-o serie de trei inainte de alegerile de la 8 noiembrie.

Alegeri SUA 2016. De la critici dure la cuvinte dulci: Donald Trump s-a razgandit in privinta Angelei Merkel

Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, a declarat joi ca o considera pe Angela Merkel un lider model, dupa luni de zile in care a criticat-o, in repetate randuri, pentru ca a distrus Germania prin acceptarea unui numar record de refugiati din Siria.

O companie a lui Donald Trump, acuzata de incalcarea embargoului impus Cubei de SUA

O companie condusa de Donald Trump, candidatul republican la functia de presedinte al SUA, ar fi desfasurat in mod secret afaceri in Cuba, in timpul Administratiei Fidel Castro, incalcand embargoul impus de Washington, conform unor surse citate de revista Newsweek.

Miss Piggy il acuza pe Donald Trump de rasism: Candidatul la presedintia SUA uraste comunitatea de afro-americani (VIDEO)

Miss Piggy il acuza pe Donald Trump ca a folosit remarci rasiste cu privire la afro-americani. Femeia nu a vrut sa repete cuvintele candidatului la prezidentialele din SUA, considerand ca sunt mult.

Donald Trump promite ca va proteja tarile est-europene

Donald Trump, candidatul republican la presedintia SUA, a incercat miercuri sa atenueze preocuparile privind atitudinea fata de Alianta Nord-Atlantica, afirmand ca, daca va fi presedinte, mentine.

Donald Trump admite ca armele nucleare ar incheia totul, dar isi mentine optiunea de a le folosi

Donald Trump, candidatul republican la presedintia SUA, a declarat ca, daca va deveni presedinte, nu va fi primul care va utiliza arme nucleare intr-un conflict, admitand ca armamentul de acest tip ar incheia totul, precizand insa ca isi mentine optiunea folosirii bombelor atomice.

Alegeri SUA 2016.Donald Trump promite sa o loveasca mai dur pe contracandidata sa in urmatoarele dezbateri prezidentiale

Republicanul Donald Trump a sustinut marti seara ca in urmatoarele dezbateri prezidentiale o va ataca mai dur pe contracandidata sa democrata, dupa ce presa americana a declarat-o castigatoare a primei dezbateri pe Hillary Clinton. De asemenea, miliardarul republican a explicat ca a pastrat o atitudine mai relaxata pentru a nu rani sentimentele altor persoane, transmite BBC.

Donald Trump si-a propus sa-si atace mai dur contracandidata la alegerile prezindentiale din SUA. El va propune tema infidelitatilor lui Bill Clinton

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a declarat marti ca va avea o abordare mai dura la urmatoarea dezbatere televizata, precizand ca va aduce in discutie subiectul infidelitatilor fostului presedinte Bill Clinton in relatia cu Hillary Clinton, scrie The Washington Post, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )