Libnet.ro
UNICEF

19:15

Donald Trump nu va face compromisuri n ceea ce priveste zidul de la granita cu Mexic

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump nu va face compromisuri n ceea ce priveste zidul de la granita cu Mexic

Presedintele american Donald Trump a transmis ca refuza sa faca compromisuri in ceea ce priveste construirea zidului de la granita dintre Mexic si Statele Unite, din cauza caruia Administratia federala a SUA este blocata partial de trei saptamani, relateaza BBC, conform Mediafax. continuă pe Hotnews

DONALD TRUMP: Slabiciunea economiei chineze, prilej pentru alianta cu SUA

Negocierile comerciale dintre SUA si China decurg foarte bine, iar slabiciunea economiei chineze da motiv Beijingului sa lucreze in directia unui acord, a declarat, ieri, presedintele american Donald Trump, transmite Reuters.

Cu cine se iubeste fiica lui Donald Trump

Tiffany, fiica cea mica a lui Donald Trump, are o noua relatie de iubire. Alesul ei este un miliardar, care i-a luat locul fostului partener, Ross Mechanic.

Donald Trump anunta uciderea creierului atentatului comis asupra navei militare USS Cole

Presedintele Donald Trump a confirmat duminica uciderea de catre armata americana a lui Jamal al-Badaoui, considerat creierul atacului comis in octombrie 2000 impotriva navei militare americane USS Cole in.

Noul val democrat din Congres si libertatea de exprimare: Rashida Tlaib l numeste pe Donald Trump motherf..r, Alexandria Ocasio-Cortez se declara radicala

Una dintre reprezentantele democratilor in Congresul american a promis deja, intr-un virulent atac frontal, sa-l destituie pe Donald Trump, pe care il numeste motherf. r, starnind furia republicanilor si ridicand un semn de intrebare legate de capacitatea Partidului Democrat de a tine sub control tanarul val progresist, scrie AFP.

Nominalizarea lui Adrian Zuckerman ca ambasador n Romnia, retrimisa de Senatul american presedintelui Donald Trump, din motive procedurale

Senatul american i-a retrimis joi presedintelui Donald Trump nominalizarea lui Adrian Zuckerman in postul de ambasador al SUA in Romania, intrucat, conform procedurii din regulamentul Senatului de la Washington, nominalizarile neexaminate intr-o sesiune nu mai pot fi amanate pentru o sesiune ulterioara fara ca presedintele sa le trimita din nou Senatului, informeaza Agerpres.

Senatul american i-a returnat lui Donald Trump propunerea de ambasador al SUA in Romania: Ce urmeaza sa faca liderul de la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump l-a propus in luna iulie a anului trecut pe Adrian Zuckerman pentru postul de ambasador al SUA in Romania, insa propunerea nu a fost validata nici pana acum de Senatul.

Donald Trump rde de biblioteca construita de Narendra Modi n Afghanistan

In timpul primei intruniri a cabinetului sau din acest an, presedintele Donald Trump a ras de prim-ministrul Indiei, Narendra Modi, pentru finantarea constructiei unei biblioteci in Afghanistan. Trump sustine ca bibliotecile nu vor fi frecventate de nimeni intr-o tara destranata de razboi, relateaza Global News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )