Libnet.ro
UNICEF

17:15

Donald Trump: Am fost supus celei mai mari hartuiri a unui presedinte din ISTORIE

B1 B1,
Donald Trump: Am fost supus celei mai mari hartuiri a unui presedinte din ISTORIE

Presedintele american Donald Trump a declarat ca a fost supus cele mai mari hartuiri a unui presedinte din istorie, referindu-se la ancheta care vizeaza presupusa influentare a alegerilor prezidentiale din. continuă pe B1

The Spectator: Vizita de stat in Regatul Unit a lui Ceausescu a fost mult mai umilitoare decat poate fi cea a lui Donald Trump

Regina a avut rareori mai multe scaune libere la un banchet de stat. Liderul opozitiei, ministrul de externe din umbra, presedintele Camerei si liderul liberal-democratilor au refuzat ostentativ cu totii Invitatia Majestatii Sale de a participa la banchetul in onoarea lui Donald Trump de saptamana viitoare. Primul ministru laburist Harold Wilson a fost cel care l-a invitat pe brutalul dictator Nicolae Ceausescu si pe la fel de macabra lui sotie, Elena Ceausescu, sa faca o vizita de stat la Palatul Buckingham in iunie 1978.

VIDEO Presedintele SUA, Donald Trump, primul oaspete strain al noului imparat al Japoniei

Presedintele Donald Trump a fost primit luni, la Tokio, de imparatul Naruhito si imparateasa Masako, devenind astfel primul lider al unui guvern strain primit in audienta de noul imparat al Japoniei de la urcarea acestuia pe tron la 1 mai, dupa abdicarea tatalui sau, Akihito.

Donald Trump, spectator la un meci de sumo in timpul unei vizite oficiale in Japonia (FOTO)

Premierul japonez, Shinzo Abe, l-a dus pe presedintele american Donald Trump la un meci de sumo, se arata pe pagina oficiala de Facebook a Cabinetului nipon. Anterior, cei doi au fost si la un meci de golf la un.

DONALD TRUMP: Japonia va achizitiona 105 avioane de lupta americane

Japonia va cumpara 105 avioane de lupta americane F-35 suplimentar, a anuntat, ieri, presedintele SUA, Donald Trump, in finalul intalnirii sale cu premierul nipon Shinzo Abe.

Evolutia economica a SUA, un avantaj pentru imaginea presedintelui Donald Trump. Ce sanse ar avea sa fie reales

Evolutia economica destul de buna a Statelor Unite pare sa ofere, cel putin pentru moment, un avant imaginii presedintelui Donald Trump, se arataintr-o analiza marca The New York Times.

INTERACTIV Curiosul caz al rezultatelor UDMR la alegeri: Zeci de mii de voturi si scoruri de pana la 6-7 ori mai mari decat la alegerile din 2016 in judete fara comunitati maghiare. in Botosani sunt 18 maghiari inregistrati oficial, dar UDMR a obtinut 92

In toate judetele rosii unde PSD a castigat cele mai multe voturi la europarlamentare), dar si in alte patru, UDMR a obtinut zeci de mii de voturi in plus si scoruri de cateva ori mai mari decat la ultimul scrutin care a implicat competitia intre partide, parlamentarele din 2016. Rezultatele UDMR au fost chiar spectaculoase in Neamt si Dambovita, unde procentele au crescut chiar de 6-7 ori.

O noua banca da dobanzi mai mari la depozite, dupa avertismentul BNR

O noua banca a decis sa ofere dobanzi mai mari la depozite, la circa o saptamana dupa ce guvernatorul Bancii Nationale Mugur Isarescu a lansat un nou avertisment in acest sens.

Pensionarii din Romania care primesc cele mai mari pensii. Cat primesc fostii militari

Unii pensionari din Romania se plang de banii putini pe care-i primesc din partea statului, altii, insa, primesc pensii uriase. Exista o categorie a asa-numitilor privilegiati, care incaseaza mai mult in fiecare luna. Potrivit cifrelor oferite de Casele Sectoriale din domeniu, pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care [] .

Masina de facut bani a Mitropoliei Moldovei. Cifrele ametitoare din sutana celei mai puternice mitropolii din tara

Mitropolia Moldovei si Bucovinei a depus, recent, bilantul contabil aferent anului fiscal precedent. Cifrele arata ca entitatea non-profit a declarat excedent pentru anul trecut, iar veniturile au fost peste cele previzionate.

Business report: Metroul de Otopeni: licitatia pentru prima sectiune a fost suspendata; Bursa post-Dragnea: crestere de 3% si sperante; Facturi mai mari la curent, din iulie? Cresc tarifele de transport si distributie

Datoria publica imprumutam mai mult decat restituim. Datoria creste sau scade? Datoria publica este singurul indicator cu care ne-am. Cum arata economia Romaniei in pragul unor schimbari politice majore. Economia romaneasca a crescut in primul.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )