Libnet.ro
UNICEF

13:45

Donald Trump Jr a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump Jr a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Fiul presedintelui american, Donald Trump Jr, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 saptamana aceasta, desi nu prezinta simptome, potrivit purtatorului sau de cuvant, informeaza Reuters, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

VIDEO Donald Trump Jr, testat pozitiv pentru Covid-19, spune ca isi va petrece carantina curatandu-si armele

Fiul cel mare al presedinelui american, care a fost testat pozitiv la coronavirus, a spus, intr-un video pe Instagram, ca isi va petrece perioada de izolare curatandu-si colectia de arme, relateaza The Guardian.

Primarul municipiului Bistrita anunta ca a fost testat pozitiv cu COVID-19: Am prezentat simptome. Ma voi izola la domiciliu pentru 14 zile

Primarul municipiului Bistrita, Ioan Turc, a anuntat ca a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Edilul a facut anuntul printr-o postare pe Facebook, in care a precizat ca a decis sa se.

Liderul PNL Arges, Adrian Miutescu, anunta ca a fost testat pozitiv cu COVID-19: Protejati-va! Este momentul sa fim disciplinati si sa ne gandim la sanatatea noastra si a celor din jur!

Presedintele PNL Arges, Adrian Miutescu, a fost diagnosticat cu COVID-19. Liderul liberal a a nuntat pe Facebook ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si i-a indemnat pe oameni sa se protejeze si sa.

Ministrul lituanian al Apararii, testat pozitiv pentru COVID-19. Raimundas Karoblis s-a intalnit cu mai multi oficiali americani la Pentagon

Raimundas Karoblis, ministrul lituanian al Apararii, a fost testat pozitiv pentruCOVID-19, la fel ca Anthony Tata, unul dintre mai multi oficiali inalti ai apararii americane. Cei doi s-au intalnit care.

Donald Trump Jr., fiul presedintelui Statelor Unite, diagnosticat cu Covid-19!

Fiul presedintelui american, Donald Trump Jr, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 saptamana aceast.

Zile importante pentru Elon Musk: a devenit mai bogat decat Mark Zuckerberg

Ultimele zile au fost extrem de importante pentru Elon Musk, pe de o parte pentru ca a primit vestea ca a fost testat pozitiv la coronavirus, iar pe de alta pentru ca l-a intrecut in avere pe Mark Zuckerberg, potrivit informatiilor publicate de Bloomberg si Business Insider.

Fiul cel mare al presedintelui Trump, infectat cu noul coronavirus

Fiul cel mare al presedintelui american, Donald Trump Jr, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 saptamana aceasta, desi nu prezinta simptome, potrivit purtatorului sau de cuvant, anunta Agerpres.

Fiul lui Donald Trump, infectat cu COVID-19. Cum se simte Donald Trump Jr.

Donald Trump Jr, fiul cel mare al presedintelui american Donald Trump, este infectat cu COVID-19. Barbatul in varsta de 42 de ani a fosttestat pozitiv la inceputul saptamanii si se afla car.

Liga 1: FC Botosani vs CSU Craiova 0-0 Kovacs nu a arbitrat meciul, el fiind testat pozitiv cu Covid-19

Formatia CSU Craiova a remizat, sambata seara, in deplasare, scor 0-0, intr-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. Partida ar fi trebuit sa fie arbitrata de Istvan Kovacs, insa potrivit Digisport acesta a aflat cu zece minute inainte de start ca a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Donald Trump Jr., diagnosticat cu COVID-19

Fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump, Donald Trump Jr. , a fost diagnosticat cu COVID-19, transmite CNN, citand declaratiile unui purtator de cuvant.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )