Libnet.ro
UNICEF

06:45

Donald Trump i-ar fi dat Angelinei Jolie nota 7 pentru aspectul ei fizic. Despre cine a spus presedintele american ca merita nota 10 (FOTO)

B1 B1,
Donald Trump i-ar fi dat Angelinei Jolie nota 7 pentru aspectul ei fizic. Despre cine a spus presedintele american ca merita nota 10 (FOTO)

Cunoscutul prezentator american de radio Howard Stern face dezvaluiri incendiare despre gusturile lui Donald Trump in ceea ce priveste femeile. Stern a afirmat ca, inainte de a deveni presedintele SUA,. continuă pe B1

Donald Trump a dat note unor femei pentru aspectul fizic: Angelina Jolie nu l-a impresionat, dar a dat si un 10 VIDEO

Realizatorul radio Howard Stern a dezvaluit ca, inainte de a devenit presedintele Statelor Unite, Donald Trump a dat note unor femei pentru aspectul fizic si, surprinzator, Angelina Jolie a primit un calificativ destul de mic, avand in vedere ca este considerata una dintre cele mai frumoase vedete.

Donald Trump, amenintari la adresa mai multor tari NATO si laude pentru Romania

Presedintele Donald Trump continua politica cu o mana forte in privinta relatiilor externe. Liderul de la Casa Alba nu a avut nicio ezitare in a ameninta tarile membre NATO care nu respecta obligatiile pe ca.

Summit SUA-Coreea de Nord: Donald Trump l contrazice pe John Bolton si spune ca asa-numitul model al Libiei pentru denuclearizare nu vizeaza Coreea de Nord

Presedintele american Donald Trump si-a contrazis propriul consilier de securitate nationala, spunand ca asa-numitul model al Libiei pentru denuclearizare nu este urmarit a fi implementat in Coreea de Nord, informeazaBBC.

Donald Trump cere tarilor NATO sa-si achite obligatiile

Donald Trump avertizeaza, din nou statele, membre NATO care, in opinia sa, nu isi respecta angajamentele financiare fata de Alianta. La o intalnire cu secretarul general al NATO, Trump a citat explicit.

Acuzatii dure lansate de Donald Trump: CIA a vrut sa comita un asasinat politic infiltrandu-se in echipa sa de campanie

Presedintele american Donald Trump a lansat, luni, acuzatii extrem de grave la adresa CIA, in contextul anchetei derulate de procurorul special Robert Mueller privind ingerinta rusilor in alegerile prezidentiale.

I s-a intamplat si lui Donald Trump: A GRESIT numele sotiei sale, in timp ce...

Donald Trump a reutit sa comita o noua gafa de proportii in relatia cu Melania. Este cunoscut faptul ca dupa numeroasele scandaluri sexuale in care este implicat presedintele SUA, sotia acestuia refuza si .

Donald Trump a anuntat ca luni va sesiza Departamentul Justitiei privind infiltrarea FBI n campania sa electorala din 2016

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat ca luni va solicita Departamentului Justitiei sa verifice daca FBI s-a inflitrat in campania sa electorala din 2016.

Donald Trump a anuntat ca luni va sesiza Departamentul de Justitie privind infiltrarea FBI in campania sa electorala din 2016

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat, printr-un mesaj pe Twitter, ca luni va solicita Departamentului de Justitie sa verifice daca FBI s-a inflitrat in campania sa electorala din 2016.

Donald Trump, luat in colimator de internauti dupa ce a scris gresit pe Twitter numele sotiei sale

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a parut sa fie atat de entuziasmat de faptul ca sotia sa, Melania, s-a intors acasa dupa ce a fost spitalizata incat i-a scris numele gresit.

New York Times: Donald Trump Jr. s-a intalnit in 2016 cu un emisar al printilor din Golf care i-au oferit ajutor in campania electorala

Donald Trump Jr. , fiul cel mare al presedintelui Statelor Unite, s-a intalnit in august 2016 cu un emisar al printilor Emiratelor si Arabiei Saudite care i-au oferit ajutor in campania electorala.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )