Libnet.ro
UNICEF

13:15

Donald Trump insista furios ca ambele parti sunt de vina pentru violentele din Charlottesville, Virginia

Adevărul Adevărul,
Donald Trump insista furios ca ambele parti sunt de vina pentru violentele din Charlottesville, Virginia

Presedintele Donald Trump a insistat, in cadrul unei conferinte de presa tensionata, ca atat gruparile de extrema dreapta cat si cele de stanga se fac vinovate pentru violentele ce au urmat marsului organizat de grupari extremist-rasiale, militante pentru suprematiei albe in localitatea Charlottesville, Virginia. continuă pe Adevărul

Presedintele Trump comenteaza incidentele de la Charlottesville: Cred ca s-a gresit de ambele parti. Cum reactioneaza societatea americana

Presedintele SUA, Donald Trump, si-a aparat reactia initiala, foarte controversata, asupra violentelor care au zguduit sambata orasul Charlottesville, sustinand ca s-a gresit de ambele parti.

Criza din Venezuela: Argentina critica amenintarea militara formulata de Donald Trump

Criza din Venezuela: Argentina critica amenintarea militara formulata de Donald Trump. Argentina i-a transmis marti vicepresedintelui american, Mike Pence, aflat in vizita in aceasta tara, ca respinge amenintarea militara formulata de Donald Trump pentru a rezolva criza din Venezuela, optiune care a provocat un val de indignare in America Latina, relateaza AFP.

Donald Trump saluta decizia inteleapta a lui Kim Jong-un privind insula Guam

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a salutat miercuri decizia inteleapta si bine gandita a liderului nord-coreean Kim Jong-un, care a anuntat ca-si amana planul de a lansa un atac asupra insulei americane Guam din vestul Pacificului, un avanpost militar al americanilor.

Donald Trump il lauda pe Kim Jong-un, dupa ce a anuntat ca nu va mai ataca insula Guam: Este o decizie inteleapta!

Presedintele american Donald Trump a calificat drept foarte inteleapta decizia liderului nord-coreean Kim Jong-un de a nu ataca insula Guam, care se afla sub controlul Statelor Unite.

Donald Trump il lauda pe Kim Jong-un: A luat o decizie foarte inteleapta si rationala (FOTO)

Presedintele american Donald Trump a laudat decizia dictatorului nord-coreean Kim Jong-un de a face un pas inapoi in privinta unui atac nuclear asupra insulei Guam, informeaza RT. com. Liderul de.

Donald Trump, incoltit in scandalul extremistilor

Ultima interventie a lui Donald Trump pe tema violentelor rasiste de la Charlottesville este digerata greu in Statele Unite, presedintele american fiind acuzat ca sustine suprematia albilor.

China denunta o masura economica decisa de Donald Trump, avertizand ca isi va apara interesele comerciale

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a emis o ordonanta executiva care ar putea conduce la o investigatie privind politicile comerciale ale Chinei, avertizand ca acesta este doar inceputul.

Donald Trump va revoca standardele de constructie, in domeniul riscului de inundatii, impuse de catre Barrack Obama

Presedintele Donald Trump va revoca un ordin executiv din timpul fostului presedinte, Barrack Obama, care solicita standarde stricte pentru cladirile din cadrul projectelor finantate de guvern, pentru a reduce expunerea la inundatii datorate de cresterea nivelului marii, potrivit Reuters.

Beijingul ameninta SUA cu represalii, dupa investigatia ordonata de Donald Trump

Beijingul a avertizat, marti, Statele Unite cu eventuale represalii, dupa ce Washingtonul a anuntat o ancheta vizand China in dosarul proprietatii intelectuale - un nou atac al lui Donald Trump.

Criza din Venezuela. Presedintele Maduro ordona exercitii militare dupa amenintarea lansata de Donald Trump

Presedintele venezuelean, Nicolas Maduro, a ordonat luni organizarea de exercitii de aparare in intreaga tara, dupa ce liderul Casei Albe, Donald Trump, a afirmat ca Statele Unite nu exclud optiunea militara in cazul Venezuelei, releva agentia Belga, preluata de dhnet. be.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,258 seconds )