Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump intentioneaza sa lanseze o campanie de mitinguri impotriva rezultatelor alegerilor prezidentiale din SUA

Adevărul Adevărul,
Donald Trump intentioneaza sa lanseze o campanie de mitinguri impotriva rezultatelor alegerilor prezidentiale din SUA

La aproape 36 de ore dupa ce democratul Joe Biden a iesit invingator la urne in alegerile prezidentiale din Statele Unite, presedintele in exercitiu al SUA, Donald Trump, intentioneaza sa lanseze o campanie de mitinguri impotriva rezultatelor scrutinului. continuă pe Adevărul

Donald Trump, reactie pe Twitter in urma rezultatelor alegerilor prezidentiale din SUA: Eu am castigat alegerile. Am obtinut 71.000.000 de voturi

DemocratulJoe Bideneste noul presedinte-ales al SUA, castigand in fata presedintelui in functie, Donald Trump, cu o diferenta majora la votul popular. Cu toate acestea, in stilul sau.

Donald Trump: Alegerile sunt departe de a se fi terminat

Donald Trump refuza sa accepte rezultatul alegerilor care l-au dat castigator pe democratul Joe Biden, dupa ce conform noilor proiectii, realizate dupa actualizarea rezultatelor oficiale din statul Pennsylvania, Joseph Biden are 273 de voturi in Colegiul electoral federal, in timp ce presedintele in functie al SUA, are 214.

Donald Trump contesta deja victoria lui Joe Biden. Replica democratului: Cei care incalca legea sunt escortati afara din Casa Alba

Echipa de campanie a prelsedintelui Donald Trump a clarificat, vineri, ca va contesta castigarea alegerilor prezidentiale de catre democratul Donald Trump.

Echipa lui Donald Trump denunta fraude si sustine ca va contesta victoria lui Joe Biden: La final, presedintele va fi reales

Echipa de campanie a republicanului Donald Trump a transmis ca va contesta eventuala victorie a lui Joe Biden. Aceasta a catalogat drept false si departe de rezultatul final proiectiile media care il dau.

Alegeri SUA 2020. Contestatiile in justitie ale lui Donald Trump, respinse una cate una. Curtea Suprema, ultima solutie?

Un judecator federal american a respins cererea in regim de urgenta din partea echipei de campanie a lui Donald Trump de oprire a numararii buletinelor de vot la Philadelphia atat timp cat nu sunt de fata observatori republicani, transmite vineri Reuters. Echipa sa a pierdut de asemenea joi contestatiile depuse in instante in statele puternic disputate Georgia si Michigan.

Joe Biden este increzator ca va deveni presedinte, Donald Trump denunta presupuse fraude electorale

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat la functia de presedinte al SUA se declara increzator cu privire castigarea alegerilor in Statele Unite, in timp ce echipa de campanie a presedintelui in functie, Donald Trump, a transmis o sesizare oficiala procurorului general, William Barr, in care denunta presupuse nereguli electorale in statul Nevada.

Razbunarea postuma a senatorului republican John McCain impotriva lui Donald Trump (EFE)

Atacurile si insultele pe care le-a indurat defunctul senator republican John McCain din partea presedintelui in exercitiu Donald Trump au inclinat greu balanta in avansul obtinut de presedintele ales Joe Biden in Arizona, un stat traditional foarte conservator care acum l-a razbunat postum pe fostul veteran de razboi, a scris EFE intr-un comentariu, relateaza Agerpres.

Donald Trump jr: Unde sunt republicanii? Este timpul sa ne curatam si sa nu mai aratam ca o republica bananiera

In timp ce aliatii lui Donald Trump au ramas tacuti sau s-au distantat joi de presedintele american, singur in lupta sa impotriva asa-numitei fraude pe scara larga in scrutinul de la Casa Alba, fiii sai i-au aratat sprijinul lor masiv joi, potrivit AFP.

Ce s-a intamplat cu Donald Trump cand a revenit la Casa Alba. Umilinta lui suprema a ajuns in presa

S-a aflat ce s-a intamplat cu Donald Trump cand a revenit la Casa Alba, dupa partida de golf de unde a aflat ca a pierdut lupta pentru alegerile prezidentiale. Astfel, in apropierea Casei Albe, Donald Trump a fost asteptat de sustinatorii lui Joe Biden, care l-au facut sa traiasca umilinta suprema. Donald Trump, umilit de .

Lovitura dura pentru Donald Trump. Ce va pierde dupa functia de presedinte. Ce trist!

Intrebarea momentului este Melania va divorta de Donald Trump ? Fostii colegi spun ca Melania Trump numara minute pana la divort. Zvonurile unui divort planeaza de ceva vreme asupra celor doi. Donald si Melania Trump discutii despre un acord post-casatorie Donald Trump a fost invins de Joe Biden la alegerile prezidentiale din SUA. Cu toate .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )