Libnet.ro
UNICEF

17:00

Donald Trump interzice zborurile companiilor aeriene chineze dinspre si catre SUA

România Liberă România Liberă,
Donald Trump interzice zborurile companiilor aeriene chineze dinspre si catre SUA

Administratia Donald Trump va interzice temporar zborurile companiilor aeriene chineze dinspre si ca. continuă pe România Liberă

Trump interzice temporar zborurile companiilor chineze catre si din SUA

Administratia lui Donald Trump urmeaza sa interzica - temporar - zboruri ale companiilor chineze catre si din Statele Unite, din cauza ca Beijingul nu a autorizat inca transportatori americani sa-si reia activitatea in China, in pofida iesirii din izolarea impusa de pandemia covid-19.

Lista neagra a companiilor aeriene care nu indeplinesc standardele de siguranta

Comisia Europeana a actualizat ieri, 2 iunie, Lista UE a transportatorilor aerieni care nu indeplinesc standardele de siguranta, altfel spus lista companiilor aeriene care fac obiectul unei interdictii de exploatare sau al unor restrictii operationale pe teritoriul Uniunii Europene, deoarece nu respecta standardele internationale de siguranta.

DONALD TRUMP, DUPA LANSAREA EFECTUATA DE SPACEX: in curand vom avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie

Statele Unite si-au reluat locul de lider al lumii, a declarat cu mandrie Donald Trump dupa succesul lansarii primei misiuni SpaceX cu echipaj uman. Presedintele american l-a felicitat si pe Elon Musk, care era in primul rand al audientei. Iar Donald Trump a vorbit si despre tinta ambitioasa a programului spatial american - Marte. Nu in ultimul rand, a anuntat ca in curand, SUA vor avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie.

Prima platforma sociala care anunta ca nu va mai promova postarile lui Donald Trump

Reprezentantii platformei Snapchat au anuntat miercuri ca nu vor mai promova postarile presedintelui Donald Trump in cadrul functiei Discover, relateaza CNBC.

ANALIZA. Retelele sociale, intre neutralitate si partizanat politic. Adevaratele dileme in conflictul Donald Trump versus Twitter

Conflictul dintre presedintele american Donald Trump si reteaua sociala Twitter este mai mult decat o confruntare de orgolii, iar granitele sale le depasesc cu mult pe cele ale Statelor Unite. in vreme ce Mark.

Donald Trump spune de ce s-a dus in buncar in timp ce protestatarii scandau in fata Casei Albe

Presedintele american Donald Trump a dezmintit miercuri ca a fost escortat intr-un buncar securizat din cauza manifestatiilor din exteriorul incintei Casei Albe si a dat asigurari ca s-a dus in buncar intr-o inspectie, relateaza AFP.

Proteste in SUA |Sondaj: Majoritatea americanilor dezaproba reactia lui Donald Trump si sunt solidari cu manifestantii. Joe Biden creste in intentiile de vot

Presedintele american Donald Trump, care isi doreste un nou mandat la Casa Alba, a scazut in sondaje in contextul protestelor generate de moartea luiGeorge Floyd. in acest moment, 6 din 10 americani.

Donald Trump, desfiintat din toate partile, de la biserica la politie: Daca nu ai nimic constructiv de spus, tine-ti gura

Reactia lui Donald Trump la protestele din Statele Unite ale Americii a fost mai neinspirata decat raspunsul lsau a pandemia de coronavirus. Ca urmare, declaratiile agresive la adresa liderului.

Proteste in SUA |Donald Trump, criticat dur de liderii cultelor, dupa ce si-a facut PR cu Biblia in mana: Dumnezeu nu e jucarie! (VIDEO)

Protestele declansate in Statele Unite dupa uciderea lui George Floyd, un american de culoare, in timpul unei interventii a Politiei au ajuns si la Casa Alba. Vreme de o ora, presedintele Donald Trump, sotia.

Ambasadorul american la Berlin, Richard Grenell, un aliat al presedintelui Donald Trump, a demisionat

Ambasadorul american la Berlin, Richard Grenell, a demisionat. Grenell este un apropiat al presedintelui Donald Trump si a starnit numeroase tensiuni in Germania prin criticile fata de guvernul cancelarului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )