Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donald Trump, ironie muscatoare pentru Kim-Jong Un: Butonul meu nuclear este mai mare si mai puternic

B1 B1,
Donald Trump, ironie muscatoare pentru Kim-Jong Un: Butonul meu nuclear este mai mare si mai puternic

Donald Trump, presedintele SUA l-a ironizat dur pe liderul Coreei de Nord, afirmand ca butonul sau nuclear este mai mare si mai puternic decat cel al liderului nord-coreean Kim Jong Un,. continuă pe B1

Donald Trump, ironie la adresa lui Kim Jong-Un: Butonul meu nuclear e mai mare. Si functioneaza

Presedintele american Donald Trump l-a ironizat marti pe omologul sau nord-coreean, afirmand ca are un buton nuclear mai mare si mai puternic decat Kim Jong-Un, relateaza France.

Donald Trump, premii pentru fake news

Presedintele american Donald Trump a transmis pe Twitter ca saptamana viitoare va anunta 'premiile pentru fake news' stiri false), relateaza DPA. Trump, care deseori ridiculizeaza.

UPDATE Ierusalim, capitala. Donald Trump ameninta ca va taia ajutorul financiar pentru palestinieni. Reactia unui oficial palestinian

Presedintele american Donald Trump a amenintat marti ca va reduce ajutorul financiar american acordat palestinienilor pe motiv ca nu par interesati de negocierile pentru pace pe care Casa Alba doreste sa le relanseze, scrie AFP. UPDATE: Palestinienii nu vor ceda santajului Statelor Unite, a avertizat miercuri un oficial palestinian.

Donald Trump: Sanctiunile si alte presiuni incep sa aiba impact asupra Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump a scris, marti, pe Twitter, ca sanctiunile si alte presiuni incep sa aiba impact asupra Coreei de Nord, subliniind ca Omul-racheta n. r. - liderul nord-coreean Kim Jong-un) vrea sa discute cu Coreea de Sud pentru prima oara.

Donald Trump intervine dur pe tema protestelor din Iran: Poporul iranian si-a dat seama ca banii si bogatia sa se fura si se risipesc pentru terorism

Presedintele SUA, Donald Trump, a avertizat duminica Iranul ca Washingtonul va fi atent in fata oricaror incalcari ale drepturilor omului ce s-ar putea produce in contextul protestelor din Iran.

Donald Trump afirma ca are un buton nuclear mai mare decat cel al lui Kim Jong-Un

Presedintele american Donald Trump l-a ironizat ieri pe omologul sau nord-coreean, afirmand ca are un buton nuclear mai mare si mai puternic decat Kim Jong-Un, relateaza France Presse.

Va fi razboi nuclear in 2018? Cum arata valiza nucleara a lui Donald Trump

Dupa ce liderul nord-coreean Kim Jong-un a declarat ca butonul nuclear se afla pe biroul sau in permanenta, astfel ca SUA nu vor putea sa inceapa un razboi. intr-un discurs.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )