Libnet.ro
UNICEF

01:06

Donald Trump l-a invitat pe Vladimir Putin la Washington

B1 B1,
Donald Trump l-a invitat pe Vladimir Putin la Washington

Liderul de la Casa Alba l-a invitat pe Vladimir Putin sa viziteze Washingtonul, conform declaratiilor consilierului pentru Securitate Nationala al SUA, John Bolton, potrivit theguardian. com. Propunerea vine in. continuă pe B1

Donald Trump l-a invitat pe Vladimir Putin la Washington

Liderul Statelor Unite, Donald Trump, l-a invitat pe Vladimir Putin la Casa Alba, conform consilierului pentru Securitate Nationala al SUA, John Bolton. L-am invitat pe presedintele Putin la.

Anunt SOC facut de Kremlin: Vladimir Putin ar putea merge la Washington anul viitor

O noua intalnire intre Donald Trump si Vladimir Putin ar putea loc anul viitor. Kremlinul s-a declarat miercuri pregatit sa discute o eventuala vizita oficiala a presedintelui rus in Statele Unite, in.

Vladimir Putin: Tarile care gazduiesc sisteme balistice americane risca sa fie tinte ale Rusiei n cazul unui razboi

Tarile europene care gazduiesc sisteme de rachete americane vor deveni tinte ale Rusiei in cazul unui razboi, a avertizat miercuri seara presedintele Vladimir Putin, in contextul deciziei Administratiei Donald Trump de retragere a SUA din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF).

Washington Post: Donald Trump are un plan pentru interzicerea imigrantilor

Presedintele SUA Donald Trump are in vedere un plan de interzicere a intrarii imigrantilor pe la frontiera de sud a SUA cu Mexicul precum si a acordarii de azil acestora, scrie cotidianul Washington Post.

Liviu Dragnea, dupa ce Vladimir Putin a amenintat Romania: Teodor Melescanu si Klaus Iohannis sa ne traduca aceste afirmatii(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca ministrul de Externe, Teodor Melescanu, si presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa vina cu explicatii dupa ce liderul rus Vladimir Putin a atras atentia ca.

DEZVALUIRE BOMBA: Rusia si China ii asculta telefonul lui Donald Trump. Presedintele american nu vrea sa renunte la iPhone-urile sale

Presa americana face o dezvaluire senzationala: telefonul lui Donald Trump este interceptat de serviciile straine si asta din cauza ca liderul de la Casa Alba nu vrea sa renunte la iPhone. Publicatia New.

DEZVALUIRE BOMBA: Rusia si China ii asculta telefonul lui Donald Trump pentru ca acesta nu vrea sa renunte la iPhone-urile sale. Reactia Beijingului: Sa-si cumpere Huawei!

Presa americana face o dezvaluire senzationala: telefonul lui Donald Trump este interceptat de serviciile straine si asta din cauza ca liderul de la Casa Alba nu vrea sa renunte la iPhone. Publicatia New.

Dragnea le cere specialistilor n politica externa Iohannis si Melescanu sa explice amenintarea lui Vladimir Putin fata de tarile care gazduiesc sisteme balistice americane

Liderul PSD Liviu Dragnea le-a cerut joi specialistilor in politica externa Klaus Iohannis si Teodor Melescanu sa traduca declaratia facuta in urma cu o zi de presedintele Vladimir Putin, care a avertizat ca tarile europene care gazduiesc sisteme de rachete americane vor deveni tinte ale Rusiei in cazul unui razboi.

n plina campanie electorala, Donald Trump promite reducerea taxelor pentru cei cu venituri medii

Presedintele american Donald Trump ar intentiona sa propuna congresului reducerea cu 10% a taxelor pentru persoanele cu venituri medii. Masura a fost anuntata in timp ce Trump se pregatea sa plece in campanie electorala in Texas, pentru sustinerea candidatilor republicani in alegerile partiale pentru Congres.

Donald Trump s-a autoproclamat un nationalist

Presedintele american, Donald Trump, s-a autoproclamat ca fiind un nationalist la un miting din Houston. Trump si-a avertizat suporterii ca democratii doresc sa reinstaureze influenta globalistilor corupti si avizi de putere.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )