Libnet.ro
UNICEF

13:30

Donald Trump a lasat o scrisoare pentru Joe Biden in Biroul Oval (purtator de cuvant)

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump a lasat o scrisoare pentru Joe Biden in Biroul Oval (purtator de cuvant)

Presedintele american Donald Trump a lasat o scrisoare succesorului sau Joe Biden inainte de a parasi Casa Alba a declarat pentru AFP purtatorul de cuvant al executivului Judd Deere, la cateva minute dupa plecarea sa. continuă pe Hotnews

Donald Trump i-a lasat o scrisoare lui Joe Biden, chiar azi. De ce nu se dezvaluie continutul ei

Astazi este ziua de inaugurare a noului presedinte al Statelor Unite, Joe Biden. Asadar, inainte de a pleca de la Casa Alba, Donald Trump i-a lasat in Biroul Oval presedintelui ales o scrisoare, a declarat pentru AFP, purtatorul de cuvant Judd Deere. Donald Trump i-a lasat o scrisoare lui Joe Biden in Statele Unite este .

Donald Trump i-a lasat o scrisoare lui Joe Biden in Biroul Oval. Traditia scrisorilor, unul dintre momentele care marcheaza trecerea de la o administratie, la alta

Presedintele Donald Trump a evitat majoritatea rolurilor traditionale pe care le exercita un presedinte in functie la inagurarea succesorului sau, mai putin una i-a lasat o scrisoare presedintelui-ales Joe.

Ce mesaj i-a transmis Klaus Iohannis lui Joe Biden, noul presedinte al SUA

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, noul presedinte al SUA, dupa ce liderul de la Casa Alba a depus juramantul si a sustinut un discurs. il felicit pe presedintele Joe Biden si pe.

Mesajul liderilor UE pentru Joe Biden: Apel la un nou pact transatlantic

Europa are un prieten la Casa Aba si ii propune noului presedinte american Joe Biden sa construiasca impreuna un pact fondator nou al relatiilor dintre Europa si Statele Unite, declara miercuri presedintii institutiilor europene, relateaza AFP.

Uita ca 75 de milioane de oameni au votat pentru el: Ce ce ganduri intra partizanii lui Trump in mandatul lui Joe Biden

Au votat pentru Donald Trump, la fel ca aproape alti 75 de milioane de americani, si au decis sa boicoteze miercuri ceremonia de investitura a lui Joe Biden. Refuza in continuare sa recunoasca victoria lui Biden ca fiind legitima si spun ca revoltele de la Capitoliu nu au fost opera suporterilor fostului presedinte. Se tem ca vor fi redusi la tacere de democrati. AFP a intervievat telefonic cativa dintre partizanii lui Donald Trump, pentru a vedea cu ce ganduri intra in noul mandat prezidential.

Ultima decizie a lui Donald Trump, o noua lovitura pentru Huawei: ce s-a mai intamplat acum

Pana in ultima secunda a mandatului, Donald Trump a facut un efort supraomenesc pentru a sabota relatia dintre SUA si China, introducand noi restrictii la adresa Huawei. in urma cu ceva.

LIVE - VIDEO Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

ACTUALIZARE - Presedintele Joe Biden si prima doamna, Jill Biden, au ajuns la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Proteste restranse la Washington --- *ACTUALIZARE - Transferul codurilor nucleare catre Joe Biden s-a facut, in premiera, in doua etape --- *ACTUALIZARE - Biden s-a recules la Cimitirul National Arlington alaturi de Clinton, Obama si Bush --- *ACTUALIZARE - Macron catre Biden: Welcome back in Acordul de la Paris privind schimbarile climatice --- *ACTUALIZARE - Biden a trecut trupele in revista pentru prima data in calitate de presedinte --- *ACTUALIZARE - Imediat dupa incheierea ceremoniei, Joe Biden a anuntat pe Twitter ca merge la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Greta Thunberg l-a parafrazat pe Donald Trump intr-un tweet de adio la incheierea mandatului prezidential --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a tinut astazi primul discurs ca presedinte al SUA --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a depus juramantul de presedinte --- *ACTUALIZARE - Lady Gaga a cantat imnul SUA --- *ACTUALIZARE - Vicepresedintele Mike Pence, singurul reprezentant al Administratiei Trump care participa la ceremonie, a ajuns la Capitoliu. --- *ACTUALIZARE - Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la eveniment --- *ACTUALIZARE - incepe ceremonia in care Joe Biden va depune juramantul --- *ACTUALIZARE - Personalul Curtii Supreme a revenit in cladire, amenintarea cu bomba a fost falsa --- *ACTUALIZARE - Curtea Suprema a SUA este evacuata din cauza unei amenintari cu bomba --- *ACTUALIZARE - Joe Biden participa la slujba de la Catedrala Sfantul postol Matei din Washington, inaintea ceremoniei de inaugurare. Alaturi de el participa toti cei mai importanti lideri Democrati si Republicani din din Congresul SUA. Joe Biden e insotit la Catedrala de sotia sa, Jill Biden. --- *ACTUALIZARE - Presedintele Trump nu a mentionat numele succesorului sau, Joe Biden, in discursul de adio. in schimb, Trump a promis ca ne vom intoarce intr-o forma sau alta. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump a facut scurte remarci cand a iesit din Casa Alba, afirmand ca a fost o mare onoare sa fie presedinte si ca au fost patru ani extraordinari. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump si Melania Trump au parasit Casa Alba, indreptandu-se spre elicopterul Marine One.

Ce s-a intamplat cu Donald Trump in ultima zi de mandat. Dezvaluirea de ultima ora socheaza

Astazi este ultima zi de mandat pentru Donald Trump. Presedintele american isi va petrece ultimele ore in biroul din Washington, D. Nu va participa la inaugurarea presedintelui ales Joe Biden. Astazi Trump isi va organiza propriul eveniment de plecare la Baza Andrews din Maryland. Ultimele ore la Casa Alba pentru Donald Trump Astazi, 20 ianuarie, .

Dezbatere Historia Live, ora 11.00: Ce asteapta lumea de la Joe Biden

Joe Biden incepe mandatul la Casa Alba in conditii cu totul speciale, dupa violentele de acum doua saptamani ce au socat America si intreaga lume. Donald Trump paraseste Biroul Oval, dar mostenirea sa ramane pentru multi dintre sustinatorii sai.

Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

ACTUALIZARE - Lady Gaga a cantat imnul SUA --- *ACTUALIZARE - Vicepresedintele Mike Pence, singurul reprezentant al Administratiei Trump care participa la ceremonie, a ajuns la Capitoliu. --- *ACTUALIZARE - Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la eveniment --- *ACTUALIZARE - incepe ceremonia in care Joe Biden va depune juramantul --- *ACTUALIZARE - Personalul Curtii Supreme a revenit in cladire, amenintarea cu bomba a fost falsa --- *ACTUALIZARE - Curtea Suprema a SUA este evacuata din cauza unei amenintari cu bomba --- *ACTUALIZARE - Joe Biden participa la slujba de la Catedrala Sfantul postol Matei din Washington, inaintea ceremoniei de inaugurare. Alaturi de el participa toti cei mai importanti lideri Democrati si Republicani din din Congresul SUA. Joe Biden e insotit la Catedrala de sotia sa, Jill Biden. --- *ACTUALIZARE - Presedintele Trump nu a mentionat numele succesorului sau, Joe Biden, in discursul de adio. in schimb, Trump a promis ca ne vom intoarce intr-o forma sau alta. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump a facut scurte remarci cand a iesit din Casa Alba, afirmand ca a fost o mare onoare sa fie presedinte si ca au fost patru ani extraordinari. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump si Melania Trump au parasit Casa Alba, indreptandu-se spre elicopterul Marine One.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )