Libnet.ro
UNICEF

08:15

Donald Trump: Lupta pentru libertate a nceput n Venezuela

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump: Lupta pentru libertate a nceput n Venezuela

Presedintele american, Donald Trump, a salutat miercuri mobilizarea a mii de opozanti venezueleni pentru a convinge armata sa-i intoarca spatele presedintelui Nicolas Maduro, vazand in aceasta o lupta pentru libertate, relateaza AFP, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Senator SUA: Donald Trump s-a gndit la posibilitatea unei interventii militare n Venezuela

Presedintele SUA, Donald Trump, a evocat posibilitatea lansarii unei invazii militare in Venezuela, afirma senatorul republican Lindsey Graham, dar oficiali din cadrul Administratiei de la Washington au dat asigurari ca vor fi aplicate doar sanctiuni suplimentare contra regimului Nicolas Maduro.

Maduro: Donald Trump a ordonat mafiei columbiene sa ma omoare, pentru a pune mna pe petrol

Liderul socialist al Venezuelei, Nicolas Maduro, l-a acuzat miercuri pe presedintele SUA, Donald Trump, ca ar fi ordonat asasinarea sa, in timp ce miercuri sunt asteptate proteste, la apelul liderului opozitiei, Juan Guaido, in incercarea de a castiga sprijinul armatei, principalul sustinator al presedintelui, relateaza Reuters.

Jumatate dintre americani nu au deloc ncredere n Donald Trump

Sondajul realizat pentru ABC News/ Washington Post si facut public luni subliniaza neincrederea americanilor fata de liderii lor politici, republicani si democrati. Dar aceasta neincredere este mult mai pronuntata in ceea ce-l priveste pe presedintele Donald Trump, potrivit Le Vif, citat de Rador. Aproape jumatate dintre americani 48%) nu au deloc incredere in el.

Donald Trump va tine discursul despre Starea natiunii n data de 5 februarie

Presedintele american Donald Trump si Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor, au decis ca discursul anual despre Starea natiunii va fi rostit de presedinte in data de 5 februarie, dupa ce evenimentul a fost amanat din cauza blocajului guvernamental partial, relateaza Reuters, citat de Mediafax.

Donald Trump se LAUDA din nou pe Twitter si isi acuza propriile servicii de informatii de naivitate si pasivitate. Poate ca serviciile ar trebuie sa se duca inapoi la scoala

Intr-o succesiune de postari pe Twitter, de miercuri, presedintele american Donald Trump i-a caracterizat pe directorii serviciilor de informatii drept pasivi si naivi in ceea ce priveste Iranul si s-a lauda.

Donald Trump, ales de Dumnezeu: Ce afirmatii curajoase a mai facut Sarah Sanders

Pozitia de presedinte a Statelor Unite ale Americii implica un volum semnificativ de efort si presiune psihologica. Gradul de rezistenta al lui Donald Trump pe acest post ar putea veni insa de la Dumnezeu, daca o crezi pe Sanders. Politicienii si-au folosit deseori apartenenta religioasa si afinitatile crestinesti pentru a aduna cateva voturi la alegeri.

Sarah Sanders nu are dubii: Dumnezeu a vrut ca Donald Trump sa devina presedinte al Statelor Unite

Pentru Sarah Sanders, purtatorul de cuvant al Casei Albe, este clar: Dumnezeu a vrut ca Donald Trump sa devina presedinte al Statelor Unite, potrivit AFP. Cred ca Dumnezeu ii cheama pe toti in roluri diferite, in momente diferite. Si cred ca dorea ca Donald Trump sa devina presedinte si de aceea este aici, a declarat ea antr-un interviu pentru CBN News.

Donald Trump, atac la adresa unor jurnalisti Fox News, pe tema negocierilor privind construirea zidului de la granita cu Mexicul

Donald Trump a atacat, intr-un mesaj publicat pe Twitter, doi jurnalisti Fox News, unii dintre favoritii lui, sustinand ca inteleg mai putin decat cei de la CNN si NBC care transmit stiri false.

Lupta pentru putere din Venezuela ia amploare. ONG-urile raporteaza EXECUTII publice, arestari si perchezitii fara mandat

In decurs de o saptamana, manifestatiile din Venezuela indreptate impotriva presedintelui Nicolas Maduro s-au soldat cu 35 de morti, relateaza Agerpres, citand un bilant furnizat catre Agentia.

Donald Tusk: Acordul pentru Brexit, implicit partea privind frontiera irlandeza, nu este negociabil

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a transmis marti prin intermediul unui purtator de cuvant ca acordul pentru Brexit nu va fi renegociat, dupa ce Parlamentul britanic a votat pentru inlocuirea prevederilor privind granita irlandeza cu masuri alternative, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )