Libnet.ro
UNICEF

18:15

Donald Trump si Melania au COVID-19. Ce se intampla cu dezbaterile electorale?

ADPM ADPM,
Donald Trump si Melania au COVID-19. Ce se intampla cu dezbaterile electorale?

Donald Trump si Melania au fost testati pozitiv cu COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de Presedintele American, pe contul sau de Twitter. Ce se intampla cu dezbaterile electorale programate pentru perioada urmatoare? . continuă pe ADPM

Donald Trump si Melania au intrat in carantina! Presedintele Americii este suspect de coronavirus

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, este in carantina dupa ce una dintre colaboratoarele sale a fost depistata cu COVID 18.

Ce le-a transmis presedintele Klaus Iohannis omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, dupa ce au fost depistati cu COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis un mesaj omologului sau american, Donald Trump, si primei doamne a SUA, Melania Trump, care au fost testati pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Mesajul.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

Presedintele american, Donald Trump, si sotia sa, Melania, testati pozitiv pentru infectia cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si sotia sa, Melania, au fost testati pozitiv pentru infectiacu noul coronavirus. Anuntul a fost facut printr-un mesaj publicat pe contul de Twitter al liderului de la Casa Al.

Donald Trump si sotia sa, in carantina dupa ce o consiliera a presedintelui SUA a fost confirmata cu COVID-19

O consiliera a lui Donald Trump a fost recent diagnosticata cu coronavirus, iar liderul american va intra in carantina, alaturi de prima-doamna, Melania. Donald si Melania Trump, in carantina dupa .

Donald Trump si sotia sa, Melania, testati pozitiv pentru COVID-19! Ce urmeaza in Statele Unite

Presedintele american Donald Trump si Prima Doamna a Americii, Melania Trump, sunt infectati cu noul coronavirus. Trump a confirmat informatia intr-o postare pe Twitter.

Donald Trump si sotia sa sunt infectati cu noul coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si sotia sa, Melania, au COVID-19, a anuntat liderul de la Casa Alba intr-un mesaj publicat pe Twitter. Anterior, Trump confirmase, joi noapte, ca unul dintre principalii sai consilieri, Hope Hicks, fusese diagnosticat cu COVID-19 si ca el si sotia sa Melania urmau sa inceapa procesul de carantinare in asteaptarea rezultatelor propriilor teste.

Donald Trump si sotia lui au fost diagnosticati cu Covid-19

ACTUALIZARE - Donald Trump si sotia lui, Melania, au fost diagnosticati cu Covid-19. --- Donald Trump a confirmat ca unul dintre principalii sai consilieri, Hope Hicks, a fost diagnosticata cu COVID-19 si ca el si sotia sa vor intra in carantina pana la primirea rezultatelor testelor, conform CNN.

Ce mesaj i-a transmis Iohannis lui Donald Trump dupa ce a aflat ca presedintele SUA este infectat cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj de insanatosire lui Donald Trump si sotiei acestuia, Melania, dupa ce au anuntat ca au COVID-19.

COVID-19 la Casa Alba. Ce spune medicul personal al presedintelui american despre starea lui Donald Trump si a sotiei sale, testati pozitiv cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si Prima Doamna, Melania Trump, sunt bine si se afla sub supravegherea vigilenta a echipei medicale de la Casa Alba, a anuntat Sean Conley, medicul persoanal al liderului.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )