Libnet.ro
UNICEF

09:45

Donald Trump nu prezinta efecte secundare dupa 15 zile de tratament cu hidroxiclorochina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Donald Trump nu prezinta efecte secundare dupa 15 zile de tratament cu hidroxiclorochina

Presedintele american Donald Trump nu a constatat niciun efect secundar in timpul celor doua saptamani ale tratamentului sau cu hidroxiclorochina, pe care a decis sa o ia preventiv impotriva covid-19, a anuntat medicul Casei Albe. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Donald Trump a discutat telefonic cu omologul rus Vladimir Putin despre noul format al G7

Presedintii Vladimir Putin si Donald Trump au discutat luni la telefon propunerea liderului american de a largi formatul G7, a anuntat un comunicat al Kremlinului, transmite AFP si Reuters, potrivit Agerpres.

Directorul OMS spune ca vrea sa continue colaborarea cu SUA, dupa ce Donald Trump a precizat ca vrea sa o incheie

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a spus ca vrea sa continue colaborarea cu Washingtonul, la cateva zile dupa ce presedintele Donald Trump a anuntat ca retrage SUA din OMS.

Proteste in SUA |Donald Trump, criticat dur de liderii cultelor, dupa ce si-a facut PR cu Biblia in mana: Dumnezeu nu e jucarie! (VIDEO)

Protestele declansate in Statele Unite dupa uciderea lui George Floyd, un american de culoare, in timpul unei interventii a Politiei au ajuns si la Casa Alba. Vreme de o ora, presedintele Donald Trump, sotia.

Donald Trump, atacat de o personalitate din NBA dupa moartea lui George Floyd: Este un las si un idiot

In ultimele ore, LeBron James si Michael Jordan au luat atitudine dupa moartea lui George Floyd, iar acum a venit randul unui alt nume important din NBA sa vorbeasca. Gregg Popovich, antrenorul celor de la San Antonio Spurs, il critica pe Donald Trump pentru ca nu intervine si nu uneste oamenii dupa un asemenea eveniment regretabil: este un las si un idiot, a punctat tehnicianul.

Donald Trump i-a numit prosti pe guvernatori si a cerut ca protestatarii sa fie trimisi la inchisoare 10 ani Tensiuni tot mai mari in SUA, dupa moartea lui George Floyd

Presedintele american Donald Trump a avut o iesire nervoasa luni, la adresa guvernatorilor, dupa inca o noapte de proteste violente ce au urmat uciderii lui George Floyd in timpul unei interventii a politiei.

Dwayne Johnson face apel la Donald Trump intr-un clip video emotionant. Unde esti? Unde este liderul nostru cand tara noastra este in genunchi? (VIDEO)

Dwayne Johnson a publicat pe retelele sociale miercuri noaptea un clip video cu un mesaj ferm adresat direct presedintelui Donald Trump in contextul protestelor care au loc dupa moartea lui George.

Nu promovam voci care incita la violenta rasiala: Donald Trump, sabotat de o alta retea sociala

Prezenta online a lui Donald Trump incepe sa fie sabotata din toate partile. Dupa Twitter, a venit randul altui gigant din domeniul retelelor de socializare sa-i taie din.

Proteste in SUA |Sondaj: Majoritatea americanilor dezaproba reactia lui Donald Trump si sunt solidari cu manifestantii. Joe Biden creste in intentiile de vot

Presedintele american Donald Trump, care isi doreste un nou mandat la Casa Alba, a scazut in sondaje in contextul protestelor generate de moartea luiGeorge Floyd. in acest moment, 6 din 10 americani.

Proteste masive la Facebook: angajatii, dezamagiti de relatia dintre Mark Zuckerberg si Donald Trump

Donald Trump a inceput un protest masiv impotriva retelelor sociale dupa ce a fost cenzurat de Twitter. in mod surprinzator insa, Zuckerberg este partea presedintelui SUA, iar angajatii.

John Legend si Kanye West s-au certat din cauza lui Donald Trump. Nu am fost niciodata cei mai apropiati prieteni

John Legend si Kanye West obisnuiau sa fie prieteni buni. Relatia dintre cei doi ar fi inceput sa se destrame dupa ce Kanye West a declarat public ca este un sustinator al lui Donald Trump. in acest context,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )