Libnet.ro
UNICEF

01:05

DONALD TRUMP: Prietenul meu Kim are o mare oportunitate la summitul din Vietnam

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TRUMP: Prietenul meu Kim are o mare oportunitate la summitul din Vietnam

Presedintele american Donald Trump si liderul nord corean, Kim Jong Un se intalnesc maine la Hanoi, Vietnam, unde va avea loc al doilea summit. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump il LAUDA pe liderul nordul-coreean cu doua zile inainte de a se intalni cu el

Datorita pozitionarii sale geografice, a populatiei nord-coreene si a liderului Kim Jong-un, Coreea de Nord are cel mai mare potential din lume de a creste rapid, a spus presedintele american Donald Trump,.

Vietnamul a expulzat sosia lui Kim Jong Un, cu doua zile naintea summitului cu Donald Trump / Sosia lui Trump ramne

Sosia lui Kim Jong Un, retinuta in Vietnam inaintea unui summit intre liderul nord-coreean si presedintele american Donald Trump, a fost expulzata luni, scrie AFP, care noteaza lipsa de umor a regimului autoritar vietnamez.

incepe o noua intalnire istorica intre Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un. Ce se va discuta si asteptari exista

Miercuri, la Hanoi, in Vietnam, va incepe cea de a doua intalnire dintre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-Un, acesta fiind punctul culminant a unei serii de intalniri dintre rep.

Summit ISTORIC! Donald Trump si Kim Jong-un au ajuns la Hanoi (FOTO)

Air Force One, aeronava lui Donald Trump, a aterizat marti dupa amiaza la Hanoi. Kim Jong-un a ajuns insa primul in Vietnam, unde va participa la al doilea summit cu presedintele american, pe tema denuclearizarii.

Kim Jong Un a ajuns in Vietnam pentru summit-ul cu Donald Trump

Pregatirile pentru cea de-a doua intalnire dintre Donald Trump si Kim Jong Un sunt pe ultima suta de metri. Liderul nord-coreean a ajuns in Vietnam la capatul unei calatorii de peste 45 de ore cu trenul sau.

Kim Jong-un, trei zile in tren spre summitul cu Donald Trump din Vietnam

Liderul nord-coreean Kim Jong-un este asteptat, marti, la Hanoi dupa o calatorie de aproape trei zile pe calea ferata prin China, pentru un al doilea summit dificial cu presedintele american Donald Trump.

INFOGRAFIE Kim Jong-un, trei zile in tren spre summitul cu Donald Trump din Vietnam

Liderul nord-coreean Kim Jong-un este asteptat, marti, la Hanoi dupa o calatorie de aproape trei zile pe calea ferata prin China, pentru un al doilea summit dificial cu presedintele american Donald Trump.

Donald Trump si Kim Jong-Un ar putea decide incheierea Razboiului Coreean

Presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-Un ar putea declara incheierea Razboiului Coreean 1950-1953), in cadrul summitului din Vietnam, au transmis reprezentantii biroului prezidential din Coreea de Sud, citati de Reuters.

DONALD TRUMP: Coreea de Nord ar putea sa prospere la fel ca Vietnamul

Presedintele american Donald Trump se intalneste astazi si maine cu liderul nord-coreean Kim Jong-un la Hanoi in cel de-al doilea summit al celor doi lideri, el declarand ca statul nord-coreean ar putea prospera la fel ca gazda summit-ului, Vietnamul, daca ar renunta la arsenalul sau nuclear, scrie Reuters.

De 4 iulie, Donald Trump anunta cea mai mare sarbatoare din istoria capitalei si se lauda... din nou

Intr-un mesaj de pe Twitter, de duminica, Donald Trump a anuntat, inca de pe acum, ca de ziua independentei Statelor Unite, de pe 4 iulie,va fi organizata unadintre cele mai mari paradedin.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )