Libnet.ro
UNICEF

10:30

Donald Trump si primarul din Portland se invinovatesc reciproc pentru violentele recente in care un barbat alb a fost impuscat. A intervenit si Biden

Adevărul Adevărul,
Donald Trump si primarul din Portland se invinovatesc reciproc pentru violentele recente in care un barbat alb a fost impuscat. A intervenit si Biden

O noua runda de confruntari intre Donald Trump si democrati s-a iscat dupa noi violente in orasul liberal Portland si caravane ale suporterilor presedintelui american s-au inclestat cu protestatari BLM. Un adept al gruparii de dreapta Patriot Prayer a fost impuscat in circumstante inca neeleucidate. continuă pe Adevărul

Donald Trump a acceptat oficial nominalizarea pentru candidatura la Casa Alba

Donald Trump a acceptat oficial nominalizarea pentru rolul de candidat republican la presedintie, iar in discursul sustinut joi seara, in finalul Conventiei Nationale Republicane, a spus ca se vede ca intruchipare a legii si ordinii si ca Joe Biden, contracandidatul sau, va fi distrugatorul maretiei Americii. in timp ce el a vorbit, mai multi oameni s-au adunat langa Casa Alba, iar protestul a putut fi auzit de pe Peluza de Sud.

Mediastandard.ro: Obama, tinta unui nou fake news Donald Trump nu i-a trimis nota de plata pe vacante

Cu toate ca Barack si Michelle Obama nu se mai afla in functie de patru ani, cuplul prezidential continua sa fie tinta unor fake news-uri. De aceasta data, o postare de pe retelele de socializare sustine ca familia Obama nu isi va mai lua prea curand o vacanta, multumita presedintelui Donald Trump.

Discursuri istorice in lupta pentru Casa Alba. Contraofensiva in forta a lui Donald Trump

Discursurile din cea de-a doua noapte a Conventiei Republicane au avut ca teme principale economia, femeile si drepturile religioase. Cel mai asteptat moment al serii a fost mesajul Primei Doamne, care, potrivit membrilor echipei sale de campanie, a fost scris in totalitate de Melania Trump.

Dupa ce a vizitat zonele afectate de uraganul Laura, Donald Trump va merge in orasul Kenosha, unde se desfasoara un adevarat razboi civil

Presedintele american Donald Trump a vizitat sambata mai multe zone din Golful Mexic afectate de uraganul Laura. Marti, liderul de la Casa Alba se va deplasa in orasul Kenosha ude au lor proteste dupa ce un barbat de culoare a fost impuscat si ranit grav de un politist alb.

VIDEO Reactia Angelei Merkel cand este intrebata daca a fost fermecata de Donald Trump

Angela Merkel, cancelarul german, a reactionat cu un zambet - si niciun comentariu - cand un reporter a intrebat-o daca este adevarat ca presedintele american Donald Trump a fermecat-o, relateaza Politico. eu.

Reactia Angelei Merkel, intrebata daca a fost fermecata de Donald Trump (VIDEO, FOTO)

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a parut usor contrariata cand un reporter a intrebat-o daca a fost fermecata de presedintele Statelor Unite, Donald Trump. Jurnalistul pusese intrebarea in contextul.

Donald Trump avertizeaza: Joe Biden va fi groparul maretiei Americii!

Alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii se apropie cu pasi repezi, iar Donald Trump si Joe Biden continua sa lanseze atacuri dure. Ultima sageata ii apartine presedintelui in.

Trump si Biden se acuza reciproc de faptul ca sunt vinovati de valul de violente din SUA

Presedintele american Donald Trump si rivalul sau democrat Joe Biden se acuza reciproc de faptul ca sunt vinovati de valul de violente din Statele Unite, in urma unor violente la manifestatii antirasiste si mortii unui barbat in acest weekend la Portland, relateaza AFP, conform news. ro.

Ionut Pucheanu (PSD), primarul din Galati: Am indeplinit 85% din promisiuni Despre intelegerea locala a Dreptei: Sa le dea Dumnezeu sanatate ca au gandit asa, ca tare bine-mi e (VIDEO)

Ionut Pucheanu, primarul PSD din Galati, a declarat vineri, pentru B1 TV, ca a indeplinit 85% din promisiunile facute acum patru ani. El a insistat ca mai are nevoie de un mandat si, in general, primarilor nu le.

Ce drama pentru Geta din Liceenii. Momente tulburatoare pentru cunoscuta actrita

Cesonia Postelnicu, interpreta Getei din Liceenii, traieste o adevarata drama. Actrita a trecut prin momente tulburatoare dupa ce instanta a decis sa ii dea fostului sot custodia fiului lor. Drama mare pentru Geta din Liceenii. Momente dramatice pentru cunoscuta actrita Cesonoia Postelnicu, actrita care a interpretat-o pe vesela Geta in Liceenii, traieste o drama dupa .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )