Libnet.ro
UNICEF

11:15

Donald Trump a ramas si fara YouTube: I-a fost interzis accesul pentru cel putin o saptamana

Antena3 Antena3,
Donald Trump a ramas si fara YouTube: I-a fost interzis accesul pentru cel putin o saptamana

YouTube a anuntat marti ca a suspendat canalul fostului presedinte american, Donald Trump, si a sters un videoclip pentru ca a incalcat politica platformei prin incitare la violenta, dupa asaltul de saptamana trecuta asupra Capitoliului american de catre suporterii presedintelui. continuă pe Antena3

Donald Trump, blocat pe YouTube: Pe canalul presedintelui in exercitiu nu se mai poate posta continut timp de cel putin sapte zile

YouTube a blocat canalul oficial al presedintelui american Donald Trump de la a mai incarca continut pentru cel putin o saptamana, invocand posibilitatea de a izbucni noi violente dupa asaltul de la.

Donald Trump a ramas si fara canalul de YouTube, dupa amenintarea cu boicotul

Dupa ce a pierdut accesul la majoritatea conturilor sale online, incepand cu Twitter si Facebook, Donald Trump a pierdut si accesul la contul sau de YouTube. Perceptia generala este ca.

YouTube a blocat canalul lui Donald Trump pentru cel putin 7 zile

Platforma video YouTube a blocat canalul presedintelui american Donald Trump pentru cel putin 7 zile, invocand riscul de incitare la violenta.

YouTube a suspendat canalul lui Donald Trump

YouTube a anuntat ca a suspendat canalul lui Donald Trump pentru ca a incalcat politica platformei prin incitare la violenta dupa asaltul de saptamana trecuta asupra Capitoliului american de catre suporterii presedintelui, transmite Reuters.

YouTube a blocat canalul lui Donald Trump pentru 7 zile

Platforma video YouTube a blocat canalul presedintelui american Donald Trump pentru cel putin 7 zile, invocand riscul de incitare la violenta.

Donald Trump face apel la calm: Fara violenta, fara vandalisme

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a lansat miercuri un apel la calm adresat tuturor americanilor, in apropierea a noi manifestari anuntate in tara, scrie AFP.

Milionarul roman care i-a dat bani lui Donald Trump. Cum a fost posibil ca fostul presedinte sa fie finantat

Acesta este milionarul roman care i-a dat bani lui Donald Trump. Cum a fost posibil ca fostul presedinte sa fie finantat. Despre ce personaj este vorba, cititi in articolul de mai jos. Un roman din America a facut declaratii incendiare. A finantat campania electorala a lui Donald Trump Un milionar roman i-a dat bani lui .

Mediastandard.ro: Donald Trump a spus aproape 30.000 de minciuni in timpul mandatului sau

Timp de patru ani, cat a stat la Casa Alba, n-a fost saptamana ca Donald Trump sa nu zica ceva si, astfel, sa ajunga in atentia presei in sensul negativ. Conform analizei realizate de The Washington Post, citata de Editiadedimineata. ro, Donald Trump se apropie cu viteza de pragul de 30. 000 de minciuni si afirmatii false sau inselatoare spuse.

Donald Trump: in conditiile in care sunt anuntate noi demonstratii, fac un apel sa nu mai existe violente, incalcari ale legii sau acte de vandalism de niciun fel

Donald Trump, presedintele in exercitiu al SUA, a facut, miercuri, un apel la calm in conditiile in care sunt asteptate noi demonstratii in SUA. Mesajul lui Trump a fost publicat pe Twitter de secretarul sau.

Donald Trump a fost pus oficial sub acuzare! Congresul SUA a votat articolul care-l face pe presedinte raspunzator pentru incitare la insurectie

Camera Reprezentantilor din Congresul american s-a reunit la ora locala 9 ora 16, ora Romaniei) si, la capatul unei sedinte de aproape 8 ore, l-a pus sub acuzare pe presedintele Donald Trump pentru incitare la insurectie, in urma evenimentelor de saptamana trecuta, de la Capitoliu. Deschidera dezbaterilor a fost facuta de sefa Camerei, democrata Nancy Pelosi, care l-a numit pe presedintele in exercitiu un pericol grav si iminent pentru America.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2042 seconds )