Libnet.ro
UNICEF

14:30

Donald Trump recunoaste ca ia hidroxiclorochina de o saptamana si jumatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump recunoaste ca ia hidroxiclorochina de o saptamana si jumatate

Presedintele american, Donald Trump, a facut cunoscut luni la Casa Alba ca ia hidroxiclorochina de o saptamana si jumatate, un medicament impotriva paludismului a carui eventuala eficacitate contra coronavirusului nu a fost demonstrata riguros pana in prezent. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump ia preventiv hidroxiclorochina de o saptamana si jumatate, desi nu este bolnav

Presedintele american, Donald Trump, a declarat ca ia hidroxiclorochina de aproximativ o sapamana si jumatate. in timpul discutiei cu reporterii, Trump a declarat ca a inceput sa ia medicamente pentru lupus si malarie de curand, relateaza BBC. com.

Trump spune ca ia hidroxiclorochina de o saptamana si jumatate: Stiti vorba aia: ce ai de pierdut?!

Presedintele american, Donald Trump, a declarat luni ca ia hidroxiclorochina de o saptamana si jumatate, un medicament impotriva paludismului a carui eventuala eficacitate contra coronavirusului nu a fost demonstrata riguros pana in prezent, scrie AFP.

Donald Trump ia hidroxiclorochina, desi nu este infectat. Iau de o saptamana si jumatate si sunt inca aici!

Presedintele Donald Trump a anuntat ca ia hidroxiclorochina preventiv, un tratament cu care se trateaza malaria, in ciuda faptului ca medicii i-au spus ca nu este un medicament sigur. Acesta a declarat ca vrea sa aiba simptome mai usoare in cazul in care se infecteaza cu coronavirus.

Hidroxiclorochina, pastila zilnica anti-Covid a presedintelui Donald Trump!

Presedintele american, Donald Trump, a facut cunoscut la Casa Alba faptul ca ia hidroxiclorochina, i.

Donald Trump ameninta cu retragerea SUA din OMS, daca organizatia nu face schimbari radicale in 30 de zile: A devenit marioneta Chinei Peste 120 de tari sustin o ancheta asupra pandemiei de coronavirus

Presedintele american Donald Trump a amenintat cu retragerea Statelor Unite din Organizatia Mondiala a Sanatatii daca aceasta nu va face schimbari substantiale in urmatoarele 30 de zile. Din nou, liderul de.

Donald Trump acuza OMS ca a devenit marioneta Chinei: A dat multe sfaturi proaste si a fost intotdeauna de partea lor

Presedintele american Donald Trump a acuzat Organizatia Mondiala a Sanatatii ca este o marioneta a Chinei, in contextul intalnirii virtuale de doua zile a OMS care se axeaza pe efectele pandemiei de coronavirus, potrivitBBC.

Donald Trump a hotarat: Activitatile normale vor fi reluate indiferent daca va aparea ori nu un vaccin

Statele Unite vor relua activitatile normale indiferent daca va aparea sau nu un vaccin, afirma presedintele american, Donald Trump.

Donald Trump analizeaza reluarea partiala a finantarii OMS

Presedintele american Donald Trump a declarat sambata ca administratia sa analizeaza numeroase propuneri legate de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), inclusiv una care prevede ca Washingtonul sa contribuie la finantarea OMS cu aproximativ 10% din fondurile alocate anterior.

Preturile la iPhone si Pixel ar putea creste, din cauza amenintarilor lui Donald Trump: ce s-a schimbat

Fixatia presedintelui american de a muta productia gigantilor americani din tech din China in SUA ne-ar putea costa mult, pe toti. Din pacate, un asemenea proiect este foarte aproape de.

Cine este Moncef Slaoui, omul ales de Donald Trump sa gaseasca un vaccin anti-coronavirus pana la sfarsitul acestui an

Donald Trump si-a propus sa gaseasca un vaccin anti-coronavirus pana la sfarsitul acestui an si a incredintat misiunea unui imunolog marocano-belgian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )