Libnet.ro
UNICEF

05:15

Donald Trump a retras banii alocati pentru reconstructia Siriei dupa razboi

Antena3 Antena3,
Donald Trump a retras banii alocati pentru reconstructia Siriei dupa razboi

Donald Trump a retras banii alocati pentru reconstructia Siriei dupa razboi, un ajutor promis de fostul secretar de stat Rex Tillerson in cadrul unei reuniuni tinute in Kuwait, citeaza Agerpres presa. continuă pe Antena3

Donald Trump a blocat fondurile pentru reconstructia Siriei

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, a hotarat blocarea fondurilor pentru reconstructia Siriei. Trump a blocat fondurile dupa ce in presa a aparut informatia ca Washington si-a luat recent.

Donald Trump l-a numit pe medicul sau personal, ministru la Veterani

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri ca il va inlocui pe secretarul pentru Veterani David Shulkin cu Ronny Jackson, care este in prezent medicul presedintelui, scrie CNN.

Donald Trump l-a numit pe medicul sau personal ministru la Veterani

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri ca il va inlocui pe secretarul pentru Veterani David Shulkin cu Ronny Jackson, care este in prezent medicul presedintelui, scrie CNN.

Donald Trump: Noi amenintari la adresa lui Kim Jong-Un

Presedintele american Donald Trump, care si-a dat acordul pentru un summit cu liderul nord-coreean K.

Donald Trump: Exista o sansa ca liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, sa renunte la arme nucleare

Donald Trump, care si-a dat acordul pentru un summit cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un, a scris miercuri pe Twitter ca exista o sansa ca liderul Coreei de Nord sa renunte la armele.

Donald Trump da ASIGURARI: Vom pleca foarte curand din Siria

Donald Trump a dat asigurari si a precizat ca armata americana va parasi foarte curand taramurile siriene, datorita faptului ca jihadistii gruparii Stat Islamic SI) sunt pe punctul de a fi complet.

Donald Trump, preocupat de nivelul impozitelor platite de Amazon

Presedintele american Donald Trump si-a exprimat, ieri, preocuparea ca grupul Amazon al lui Jeff Bezos, declarat in martie de Forbes nr. 1 in topul averilor pe plan mondial, plateste impozite prea mici, relateaza AFP.

Donald Trump ataca Amazon, intr-un tweet matinal, dupa ce gigantul IT a pierdut ieri peste 30 mld dolari in capitalizarea bursiera

Presedintele Donald Trump si-a exprimat joi ingrijorarea legata de valoarea mici a impozitelor pe care le plateste Amazon in Statele Unite, dupa ce zvonurile legate de o intentie a sa de frana dominatia gigantului internet a provocat caderea cotatiei actiunilor grupului lui Jeff Bezos pe bursa din New York, scrie AFP.

O fosta vedeta Disney se alatura biroului de presa al lui Donald Trump

Actrita Caroline Sunshine, o fosta vedeta Disney, se va alatura biroului de presa al presedintelui american Donald Trump, scrie bbc. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )