Libnet.ro
UNICEF

12:00

Donald Trump s-a intalnit cu prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump s-a intalnit cu prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu

Presedintele american Donald Trump s-a intalnit cu prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, astazi, pentru a cincea oara in ultimul an. continuă pe Ziarul Bursa

Trump, dupa intalnirea cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu: Daca palestinienii nu se vor intoarce la masa negocierilor, nu va exista pace

Presedintele american Donald Trump s-a intalnit, luni, cu prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, pentru a cincea oara in ultimul an. Acesta a declarat ca palestinienii ar urma sa se intoarca la masa negocierilor, insa in caz contrar, acesta a avertizat ca nu va exista pace.

Donald Trump, intrevedere la Casa Alba cu un penal cercetat pentru coruptie

In ciuda faptului ca politia israeliena a cerut pune sub acuzare pentru doua infractiuni de coruptie si ca este cercetat in continuare in alte dosare, premierul israelian Benjamin Netanyahu beneficieaza in.

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, se intalneste astazi cu Donald Trump

Premierul israelian Benjamin Netanyahu are astazi o intrevedere cu adevaratul sau prieten Donald Trump, cu prilejul unei vizite la Washington care il va tine departe cateva zile de scena politica nationala, unde se confrunta cu acuzatii de coruptie si cu o criza guvernamentala, relateaza AFP si Reuters.

Benjamin Netanyahu primeste o noua lovitura: Fostul purtator de cuvant al premierului israelian depune marturie impotriva lui

Se complica problemele din justitiei pentru premierul israelian Benjamin Netanyahu. Fostul sau purtator de cuvant si un personaj apropriat, Nir Hefetz, a acceptat sa depuna marturie impotriva sa intr-una din.

Angela Merkel si Donald Trump, ingrijorati de armele Rusiei

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele american Donald Trump s-au declarat ingrijorati in cursul unei convorbiri telefonice pe care au avut-o dupa discursul lui Vladimir Putin in care acesta lauda.

Donald Trump lauda tentativele lui Xi Jinpig de a fi presedinte pe viata: :Poate o sa incercam si noi intr-o zi

Donald Trump a laudat incercarile lui Xi Jinpig de a fi presedinte pe viata in China, afirmand: Poate o sa incercam si noi intr-o zi, scrie The Guardian.

Donald Trump, aprecieri pentru presedintele Chinei, care si-a prelungit mandatul pe viata

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a laudat sambata pe omologul sau chinez, Xi Jinping, dupa ce Partidul Comunist Chinez a anuntat ca va elimina limita dedoua mandatela presedintie,.

Donald Trump lauda tentativele lui Xi Jinpig de a fi presedinte pe viata

Presedintele SUA, Donald Trump, a laudat incercarile lui Xi Jinpig de a fi presedinte pe viata in China, afirmand: Poate o sa incercam si noi intr-o zi, informeaza The Guardian, citat de News. ro.

Europa vrea sa impuna tarife pentru bourbon si blugii Levis, dupa taxele anuntate de Donald Trump pentru importurile de otel

Europa se pregateste sa impuna tarife pentru bourbon, motocicletele Harley-Davidson si blugii Levis, ca reactie la taxele vamale anuntate de presedintele american Donald Trump pentru importurile de otel si aluminiu, relateaza CNN Money.

Cum va fi afectata Romania de razboiul metalurgic declansat de Donald Trump

Donald Trump a anuntat tarife mai mari cu 25% la importurile de otel si de 10% la cele de aluminiu. Presedintele Statelor Unite spune ca decizia a fost luata pentru a proteja industria metalurgica americana,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )