Libnet.ro
UNICEF

16:30

Donald Trump si-a dat cu parerea despre viitorul Apple in Statele Unite

Playtech Playtech,
Donald Trump si-a dat cu parerea despre viitorul Apple in Statele Unite

Intr-un interviu acordat celor de la The Wall Street Journal, Donald Trump s-a aruncat la cateva afirmatii foarte curajoase despre viitorul Apple in SUA. Apple este una dintre cele mai reprezentativecompanii americane. Chiar si daca isi pastreaza o mare parte din lichiditati in afara Statele Unite, are aproape un deceniu de cand se afla in []. continuă pe Playtech

I-au murit laudatorii: Donald Trump se compara cu Abraham Lincoln

Presedintele american Donald Trump s-a comparat in cadrul unui miting din Ohio cu una dintre cele mai marcante figuri istorice ale Statelor Unite, mai exact cu renumitul presedinte Abraham Lincon, potrivit Digi.

Donald Trump, anunt important pe Twitter! Ce a decis presedintele american privind armata SUA

Presedintele american Donald Trump a afirmat miercuri ca nu le va permite persoanelor transgender sa slujeasca in armata SUA in nici o calitate, relateaza Reuters, AFP si DPA. Dupa.

Soc in SUA: Donald Trump anunta masuri VIRULENTE impotriva transexualilor (FOTO)

Presedintele american Donald Trump a declarat ca persoanele transexuale nu pot servi sub nicio forma in armata americana, potrivit BBC. Mesajul transmis de liderul american pe contul sau de Twitter vine.

Acuzatii serioase lansate de Donald Trump: Hillary Clinton i-ar fi oferit 700.000 de dolari directorului interimar FBI care o cerceta intr-un dosar

Presedintele american Donald Trump l-a acuzat marti de directorul interimar FBI, Andrew McCabe ca a primit mita de la Hillary Clinton 700. 000 de dolari in timp ce se ocupa de o investigatie penala ce o viza.

Presedintele Donald Trump a pus tunurile pe Procurorul General pentru a-l forta sa demisioneze

Presedintele american Donald Trump a formulat marti noi critici la adresa ministrului justitiei Jeff Sessions, reprosandu-i ca nu a lansat o ancheta in cazul e-mailurilor candidatei democrate Hillary Clinton la presedintie, relateaza Reuters.

Declaratie controversata a lui Donald Trump: Sunt cel mai prezidentiabil presedinte cu exceptia lui Lincoln - VIDEO

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat marti, ca e posibil ca el sa fie unul dintre cei mai prezidentiabili presedinti din istoria tarii, potrivit adevarul. ro. Cu.

Presedintele american, Donald Trump, considera votul din Senat asupra reformei sanatatii, Obamacare, drept un mare pas

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, considera ca votul de marti din Senat pentru dezbaterea privind abrogarea Obamacare este un mare pas. Acest subiect divizeaza majoritatea republicana de luni de zile, potrivit Agerpres.

Donald Trump il critica pe procurorul general al SUA in legatura cu scurgerile de informatii ale serviciilor secrete: Vreau ca Jeff Sessions sa fie mult mai ferm. Scurgerile de informatii sunt la un nivel nemaintalnit

Donald Trump l-a criticat pe procurorul general, Jeff Sessions, ca nu este suficient de ferm, in contextul speculatiilor conform carora sprijinul presedintelui pentru Sessions ar fi in scadere si a acuzat agentiile de informatii americane de scurgeri de informatii la nivel inalt, noteaza Reuters.

Presedintele SUA, Donald Trump, il acuza pe directorul interimar al FBI ca ar fi primit 700.000 de dolari de la Hillary Clinton

Presedintele american, Donald Trump, il acuza pe directorul interimar al Biroului Federal de Investigatii, Andrew McCabe, ca ar fi primit 700. 000 de dolari de la Hillary Clinton.

Donald Trump acuza Ucraina, fara a oferi nicio dovada, ca a sprijinit-o pe Hillary Clinton in campania electorala

Presedintele american Donald Trump a acuzat marti Ucraina, fara a oferi nicio dovada, ca a incercat sa-i saboteze campania electorala sprijinind-o in schimb pe rivala sa democrata Hillary Clinton, scrie Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )