Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donald Trump si-a recunoscut infrangerea, dupa ce Congresul a certificat victoria lui Joe Biden in functia de presedinte al SUA

B1 B1,
Donald Trump si-a recunoscut infrangerea, dupa ce Congresul a certificat victoria lui Joe Biden in functia de presedinte al SUA

Donald Trump a recunoscut, joi, ca a fost infrant in alegerile prezidentiale,dupa saptamani de negare si acuzatii de fraude fara dovezi. Recunoasterea vine dupa ce Congresul Statelor Unite. continuă pe B1

Donald Trump si-a luat angajamentul fata de cele 75 de milioane de americani care l-au votat

Donald Trump a acceptat infrangerea in fata lui Joe Biden, la alegerile prezidentiale din noiembrie si a postat in cursul zilei de vineri un mesaj special pentru cele75 de milioane de votanti ai.

Shopify a exclus de pe platforma sa magazinele afiliate lui Donald Trump

Compania canadiana Shopify a exclus de pe platforma sa de comert electronic magazinele afiliate presedintelui american Donald Trump, la o zi dupa ce sute dintre sustinatorii acestuia au patruns cu forta in Capitoliu.

Reactia lui Merkel dupa violentele de la Washington: Regret profund ca Trump nu si-a recunoscut infrangerea

Angela Merkel si-a exprimat joi tristeteasi furia in legatura cu luarea cu asalt a Capitoliului din Washington DC de catre sustinatori ai lui Donald Trump.

ASTAZI Donald Trump confirma ca va lua cuvantul la Washington in fata simpatizantilor sai

Presedintele american, Donald Trump, a confirmat ca va vorbi astazi la Washington in fata simpatizantilor sai pe care i-a indemnat sa manifesteze in aceeasi zi in care Congresul va oficializa infrangerea lui la prezidentiale.

VIDEO Sustinatorii lui Donald Trump merg la Washington pentru proteste la apelul presedintelui

Sustinatorii lui Donald Trump au inceput sa vina la Washington, marti, la apelul presedintelui SUA care le-a cerut sa demonstreze miercuri cand Congresul formalizeaza infrangerea prezidentiala, pe care refuza sa o admita, potrivit AFP.

Ce a declarat Donald Trump dupa ce Congresul a validat victoria in alegeri a democratului Joe Biden

Dupa votul din Congres, Donald Trump a dat asigurari ca va fi un transfer pasnic de putere. Chiar daca nu sunt total de acord cu rezultatul alegerilor, iar faptele ma sustin, totusi va exista o tranzitie pasnica pe 20 ianuarie, a spus Trump intr-un comunicat de presa.

Donald Trump risca sa fie cercetat penal dupa ce procurorul din Washington a anuntat ca va analiza inclusiv rolul sau in violentele de la Congresul SUA

Procurorul interimar din Washington, Micheal Sherwin, a anuntat ca va analiza rolul tuturor persoanelor implicate in protestele violente de la Sediul Congresului, inclusiv posibila contributie a lui Donald Trump. Daca cineva a avut vreun rol si dovezile intrunesc elementele unei infractiuni, vor fi inculpati, a adaugat procurorul.

Donald Trump admite ca mandatul sau e incheiat si promite o tranzitie ordonata

Presedintele american Donald Trump a admis joi ca mandatul sau se incheie in 20 ianuarie si a promis o tranzitie ordonata, dupa ce Congresul a validat victoria democratului Joe Biden.

Donald Trump si-a schimbat parerea despre sustinatorii sai: Sunt revoltat! Cei care au folosit violenta nu reprezinta tara noastra (VIDEO)

Presedintele Donald Trump a avut o prima reactie dupa asaltul produs la Capitoliu. El i-a condamnat pe agresori, a facut apel la calm si, pentru prima data, a recunoscut rezultatul alegerilor. in acelasi timp,.

Digi24 ANALIZA: Donald Trump cel Singur. Cele 13 zile de pericol in care se mai afla democratia din SUA. Rusia, China, Iran si Venezuela jubileaza

America inca mai are de infruntat 13 zile de pericol inainte de plecarea efectiva a lui Donald Trump de la Casa Alba, care si-a provocat sustinatorii sa comita un veritabil act de insurectie, prin luarea cu asalt a Capitoliului, chiar in momentul in care Congresul SUA certifica victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale, se arata intr-o analiza CNN. in timp ce republicanii iau in calcul demiterea lui Trump, pe motiv de sanatate psihica, cei mai apropiati consilieri ai lui Trump incep sa il abandoneze ori sa-l evite ca pe un ciumat, informeaza Axios. Scenele de violenta din Congres au provocat reactii ironice si chiar batjocoritoare din partea Rusiei, Chinei, Iranului ori Venezuelei, conform Reuters si Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )