Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump socheaza din nou. Mesajul presedintelui SUA, dupa moartea unei reputate jurnaliste: Nu s-a purtat niciodata frumos cu mine

B1 B1,
Donald Trump socheaza din nou. Mesajul presedintelui SUA, dupa moartea unei reputate jurnaliste: Nu s-a purtat niciodata frumos cu mine

Donald Trump socheazadin nou. Presedintele SUA a firmat, la aflarea vestii ca jurnalistaCokie Roberts a murit, ca nu s-a comportat frumos cu el. Ulterior, Trump a transmis si condoleante. continuă pe B1

Donald Trump anunta ca nu se va intalni cu Hassan Rouhani Khamenei respinge orice dialog cu SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat marti seara ca nu intentioneaza sa aiba vreo intrevedere cu omologul din Iran, Hassan Rouhani, in timp ce liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, a exclus posibilitatea oricaror contacte cu Statele Unite, potrivit Mediafax.

Fed reduce dobanda de interventie cu sfert de punct, spre nemultumirea lui Donald Trump

Banca centrala americana Fed) a anuntat miercuri o reducere modesta a dobanzilor de interventie, cu un sfert de punct 0,25%), a doua in doua luni, spre nemultumirea presedintelui Donald Trump, scrie AFP.

Kim Jong Un il invita pe Donald Trump la Phenian

Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, i-a trimis o noua scrisoare presedintelui american, Donald Trump, in care il invita intr-o vizita la Phenian, scria luni presa sud-coreeana, citand surse diplomatice, relateaza Reuters.

Brad Pitt il critica pe Donald Trump: Reprezinta o amenintare serioasa in probleme importante FOTO

Actorul american Brad Pitt 55 de ani) l-a criticat pe Donald Trump, intr-un interviu pentru un ziar francez, fiind de parere ca liderul de la Casa Alba reprezinta o amenintare pentru SUA.

DONALD TRUMP DUPA ATACUL ASUPRA ARABIEI SAUDITE Statele Unite sunt gata de actiune

Guvernul american a publicat fotografii ce indica ca atacurile ar fi venit din directia Iranului sau Irakului * Jeff Currie, Goldman Sachs: Pentru o perioada de intrerupere a productiei mai mare de sase saptamani, ma astept ca pretul titeiului Brent sa se ridice rapid peste 75 de dolari * Jason Gammel, Jefferies: in scenariul cel mai nefavorabil, ceea ce presupune inchiderea transportului prin Stramtoarea Hormuz, este posibil ca preturile petrolului sa ajunga la 100 de dolaribaril * Oficialii sauditi iau in calcul amanarea listarii Saudi Aramco, planificata pentru finalul anului 2020 sau inceputul lui 2021 Statele Unite sunt gata sa raspunda atacului asupra Arabiei Saudite, ce a provocat intreruperea a 5% din productia globala de titei si a cauzat cea mai mare crestere a pretului petrolului din 1991, a declarat presedintele american Donald Trump, dupa ce oficiali americani au spus ca dovezile indica implicarea Iranului in agresiune.

Donald Trump anunta o inasprire substantiala a sanctiunilor impuse Iranului dupa atacul din Arabia Saudita

Presedintele Donald Trump a dispus miercuri o inasprire substantiala a sanctiunilor impotriva Iranului, dupa atacul cu drone efectuat sambata asupra unor instalatii petroliere in Arabia.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un l-a invitat pe presedintele american Donald Trump sa faca o vizita la Phenian

Liderul nord-coreean Kim Jong Un l-a invitat pe presedintele american Donald Trump sa faca o vizita la Phenian, printr-o scrisoare trimisa in luna august, pe fondul stagnarii discutiilor referitoare la denuclearizate, au declarat surse diplomatice, citate de o publicatie sud-coreeana, relateaza Reuters.

Kim Jong-un l-a invitat pe Donald Trump intr-o vizita la Phenian - presa

Presedintele Coreei de Nord, Kim Jong-un, l-a invitat pe omologul sau american, Donald Trump, intr-o vizita la Phenian, prin intermediul unei scrisori pe care i-a transmis-o in luna august, informeaza cotidianul sud-coreean Joongang Ilbo, care citeaza surse diplomatice, scrie Mediafax, citand Reuters.

Donald Trump acuza Iranul de atacurile din Arabia Saudita

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca este de parere ca Iranul se afla in spatele.

Donald Trump: Iranul pare sa fie responsabil de atacurile din Arabia Saudita Presedintele Iranului considera ca rebelii yemeniti doar s-au aparat

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca este de parere ca Iranul se afla in spatele celor doua atacuri asupra instalatiilor petroliere din Arabia Saudita, conform Mediafax care citeaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )