Libnet.ro
UNICEF

06:30

Donald Trump spune ca va deporta trei milioane de imigranti ilegali odata ce ajunge la Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Donald Trump spune ca va deporta trei milioane de imigranti ilegali odata ce ajunge la Casa Alba

Republicanul Donald Trump a declarat duminica seara ca are de gand sa deporteze pana la trei milioane de imigranti odata ce ajunge la Casa Alba. Potrivit miliardarului republican, printre primii imigranti deportati se numara doar cei condamnati la inchisoare sau care detin cazier, transmite Guardian. continuă pe Adevărul

Donald Trump spune ca popularitatea online e mai importanta decat banii

Stim ca declaratia din titlu e aproape ironica, avand in vedere faptul ca Donald Trump e una dintre cele mai detestate figuri din online in acest moment. Desigur, faptul ca o multime coplesitoare de oameni i se opune nu exclude faptul ca exista si o multime de oameni care il sustin. Oricum ar fi, politica [].

Donald Trump promite ca va expulza pana la 3 milioane de imigranti ilegali

Donald Trump, noul presedinte al SUA, a promis, intr-un interviu acordat vineri postului de televiziune CBS si dat publicitatii duminica, ca va expulza pana la 3 milioane de imigranti ilegali, informeaza Agerpres.

Trump a promis ca va expulza pana la 3 milioane de imigranti ilegali sau ca ii va incarcera, in primul interviu acordat dupa alegeri

Donald Trump, presedintele ales al Statelor Unite, apromis intr-un interviu pentru CBS ca va expulza pana la trei milioane de imigranti ilegali sau ca ii va incarcera, informeaza AFP.

Donald Trump nu renunta la razboiul declarat imigrantilor ilegali. El a promis ca va expulza din SUA pana la trei milioane de persoane. Seful Camerei Reprezentantilor, republicanul Paul Ryan, sustine contrariul

Presedintele ales Donald Trump a promis ca va expulza pana la trei milioane de imigranti ilegali. Anuntul a fost facut intr-un unui interviu acordat postului CBS, vineri, si dat publicitatii duminica seara.

Donald Trump SI-A CUMPARAT un avion PRIVAT cu 100 milioane de dolari! Vezi CUM ARATA T-Bird si cat costa o ora de zbor (VIDEO)

Donald Trump a cumparat cu aproximativ 100 milioane de dolari un avion care i-a apartinut co-fondatorului Microsoft, Paul Allen. Amanda Miller, vicepresedinte responsabil cu marketingul la The Trump.

Donald Trump trebuie invatat ce este Europa

Victoria lui Donald Trump reprezinta un risc pentru relatiile dintre SUA si Uniunea Europeana, spune Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, studentilor care au participat la o conferinta, in Luxemburg, transmite Reuters.

Echipa de tranzitie republicana formata din aliatii si copiii miliardarului Donald Trump

Republicanul Donald Trump a inceput sa-si formeze echipa de tranzitie pentru a pune bazele urmatoarei administratii prezidentiale, apeland la ajutorul celor mai loialisti consilieri ai campaniei republicane, precum si a celor trei copii ai sai pentru a stabili o strategie, informeaza Reuters.

Copiii miliardarului Donald Trump vor asigura tranzitia spre Casa Alba

Republicanul Donald Trump a inceput sa-si formeze echipa de tranzitie pentru a pune bazele urmatoarei administratii prezidentiale, apeland la ajutorul celor mai loiali consilieri ai campaniei republicane, precum si a celor trei copii ai sai pentru a.

SUA: Echipa de tranzitie republicana formata din aliatii si copiii miliardarului Donald Trump

Republicanul Donald Trump a inceput sa-si formeze echipa de tranzitie pentru a pune bazele urmatoarei administratii prezidentiale, apeland la ajutorul celor mai loiali consilieri ai campaniei republicane, precum si a celor trei copii ai sai pentru a stabili o strategie, scrie News. ro citand Reuters.

Nigel Farage l-a vizitat pe Donald Trump in penthouse-ul sau din Trump Tower

Liderul UKIP, Nigel Farage, l-a vizitat sambata seara pe presedintele ales al SUA Donald Trump in penthouse-ul sau din Trump Tower, dupa ce a sugerat ca ar putea sa reprezinte o punte pentru imbunatatirea relatiilor bilaterale dintre Londra si Washington. Farage a postat si o poza in care zambeste alaturi de Donald Trump si a criticat-o dur pe Theresa May pentru declaratiile sale cu privire la prezidentiabilul republican, transmite News. ro citand Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )