Libnet.ro
UNICEF

18:01

Donald Trump, videoclip spectaculos pentru campania din 2020: Nu este vorba numai de o simpla alegere pentru patru ani, ci despre un punct de cotitura in istoria civilizatiei noastre (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump, videoclip spectaculos pentru campania din 2020: Nu este vorba numai de o simpla alegere pentru patru ani, ci despre un punct de cotitura in istoria civilizatiei noastre (VIDEO)

Donald Trump, presedintele SUA, si-a lansat un nou videoclip pentru campania alegerilor prezidentiale americane din 2020, in care concureaza pentru al doilea mandat - si ultimul - in cea mai importanta pozitie. continuă pe B1

AGENTIILE DE PRESA: Donald Trump a promulgat proiectul de lege care aloca 8,3 miliarde de dolari combaterii coronavirusului

Presedintele american Donald Trump a promulgat vineri un proiect de lege care aloca 8,3 miliarde de dolari cresterii capacitatii de testare a persoanelor pentru coronavirus si finantarii altor masuri necesare limitarii extinderii epidemiei care a infectat peste 100. 000 de oameni la nivel mondial, transmite Reuters.

Donald Trump isi doneaza salariul pentru lupta anti-coronavirus: Un cec de 100.000 de dolari, directionat catre departamentul american de sanatate publica (FOTO)

Donald Trump, presedintele SUA, si-a donat salariul aferent celui de-al patrulea trimestru catre departamentul american de sanatate publica HHS) pentru combaterea epidemiei de coronavirus. Stephanie Grisham,.

Donald Trump si-a numit un nou sef de personal la Casa Alba

Donald Trump a anuntat vineri ca l-a ales pe republicanul Mark Meadows, unul dintre sustinatorii sai fideli, sa ocupe functia de sef de personal, un post dificil si crucial in cadrul administratiei americane, informeaza AFP.

Donald Trump contrazice OMS: Se vor face bine foarte rapid, nici macar nu merg la un doctor

Donald Trump a contrazis Organizatia Mondiala a Sanatatii care a anuntat ca rata deceselor inregistrate din cauza noului coronavirus este de 3,4%. Presedintele american a sugerat ca, in realitate, aceasta ar fi sub 1%.

Barbra Streisand, editorial dur la adresa lui Donald Trump: El insusi este o arma de distrugere in masa. E atat de ignorant incat aproape a inceput un razboi

Barbra Streisand a publicat un editorialin care il critica dur pe Donald Trump si administratia sa prezidentiala, spunand ca liderul american incearca sa distruga pilonii democratiei.

Eroare in planul de scolarizare pentru invatamantul profesional 2020-2021 Luminita Barcari, secretar de stat: S-a strecurat o eroare materiala intr-o anexa Sunt 96.776 de locuri pentru invatamantul profesional si tehnic

Proiectul de hotarare de guvern cu cifrele de scolarizare pentru invatamantul profesional 2020-2021 pus ieri pe site-ul Ministerul Educatiei continea o eroare in privinta cifrei de scolarizare pentru invatamantul profesional si tehnic, arata Luminita Barcari, secretarul de stat pentru invatamant preuniversiar. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, anuntase miercuri la audierea de la Parlament ca cifra de scolarizare de la invatamantul profesional va creste semnificativ. insa, in proiectul de ieri de pe site-ul Ministerul Educatiei erau cuprinse doar 55. 000 de locuri pentru pentru primul an de invatamant profesional si 2. 000 de lucuri pentru pentru stagii de pregatire practica. Consulta aici cifrele de scolarizare pentru anul scolare 2020-2021 - CORECTE.

Filmul lasat mostenire de Nicolae Ceausescu pentru romanii din 2080. Ce mesaj transmit imaginile

Un filmulet delicios, realizat pentru generatiile viitoare sta cuminte pe un raft in arhiva Studioului de film Alexandru Sahia. E astfel gandit si realizat, incat sa fie de folos copiilor copiilor nostri, daca noi nu mai apucam. Sub comunisti, Bucurestiul avea mai multa verdeata Scurtmetrajul, intitulat Pentru stranepoti, inca ceva depre Bucuresti, e realizat in .

Iulian Chifu, despre alegerile din SUA: De ce se temea, de aia nu a scapat Donald Trump. Joe Biden for president!

Super Tuesday, Martea alegerilor primare masive din SUA, a trecut cu o surpriza majora pentru perspectiva candidaturii democrate: Vicepresedintele lui Barack Obama, moderatul Joe Biden, a preluat prim planul cursei pentru nominalizarea democrata in fata socialistului Bernie Sanders, scrie analistul geopolitic Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Prognoza ANM pentru 4 martie 2020. Vant, ploi si temperaturi scazute!

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 4 martie 2020. Temperaturile raman ridicate, insa ploile si vantul puternic isi vor face aparitia. Prognoza ANM pentru 4 martie 2020 Pentru ziua de miercuri, 4 martie 2020, ANM a anuntatun front atmosferic ceva mai bogat in precipitatii va aduce ploi pe arii extinse .

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce a fost amendata pentru poluarea din Bucuresti: ii cer demisia ministrului Mediului pentru minciunile pe care le spune zilnic

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cere demisia ministrului Mediului, Costel Alexe, pe care il acuza ca ii protejeaza pe adevaratii vinovati pentru poluarea excesiva din Bucuresti din noaptea de 1 spre 2 martie. Reactia vine dupa ce Alexe a acuzat din nou sambata ca toate masurile asumate de Primaria Capitalei pentru a reduce poluarea sunt zero sau aproape de zero, el anuntand amenzi pentru municipalitate si pentru primariile de sector.

ştiri de la B1

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2114 seconds )