Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump: Vor muri pana la 100.000 de americani din cauza COVID-19 Un vaccin va fi creat pana la sfarsitul anului

B1 B1,
Donald Trump: Vor muri pana la 100.000 de americani din cauza COVID-19 Un vaccin va fi creat pana la sfarsitul anului

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat duminica ca estimeaza ca 100. 000 de americani ar putea muri in urma pandemiei de coronavirus, dupa ce numarul deceselor a depasit scenariile initiale, dar. continuă pe B1

Donald Trump estimeaza ca, pana la sfarsitul anului, va exista un vaccin impotriva Covid-19

Presedintele american, Donald Trump, a estimat duminica seara ca un vaccin va fi disponibil pana la sfarsitul anului 2020.

Donald Trump, increzator ca un vaccin impotriva Covid-19 va fi disponibil pana la finalul anului

Presedintele american Donald Trump a declarat intr-o interventie la Fox News ca este foarte increzator ca un vaccin impotriva Covid-19 va fi disponibil pana la finalul anului.

Donald Trump a reactionat pe Twitter dupa ce Kim Jong Un a reaparut in public

Presedintele SUA Donald Trump a comentat, intr-o postare pe Twitter, faptul ca liderul nord-coreean Kim Jong Un a reaparut in public dupa o absenta de 20 de zile care a generat speculatii legate de starea sa de sanatate.

Donald Trump, incantat ca dictatorul Kim Jong-un a reaparut in public. Ce a scris pe Twitter

Presedintele SUA Donald Trump a comentat, intr-o postare pe Twitter, faptul ca liderul nord-coreean Kim Jong-un a reaparut in public dupa o absenta de 20 de zile care a generat speculatii legate de starea sa de sanatate.

Donald Trump ameninta Beijingul cu sanctiuni economice

Presedintele american Donald Trump a afirmat ca acordul comercial cu China are acum o importanta sec.

Donald Trump preconizeaza ca fostul sau consilier Michael Flynn, acuzat de contacte nepotrivite cu ambasadorul in SUA, va fi achitat

Donald Trump preconizeaza ca justitia americana urmeaza sa-l achite pe fostul sau consilier in domeniul securitatii nationale Michael Flynn, care a pledat vinovat de sperjur, in 2017, dupa ce a mintit cu privire la contacte cu un diplomat rus, relateaza AFP.

Reactia Chinei la acuzatiile ce-i sunt aduse in criza COVID-19. Un clip care ridiculizeaza declaratiile lui Donald Trump (VIDEO)

O agentie nationala de stiri din China a ales sa ofere un raspuns presedintelui SUA, Donald Trump, intr-un mod bizar. Aceasta a publicat un material video, mai exact o animatie cu piese Lego, cu numele Once.

Premierul Orban a numit in functia de consilier de stat un apropiat al lui Donald Trump. El e liderul romanilor din Partidul Republican al SUA si a fost propus de Eugen Tomac (PMP)

Ludovic Orban, premierul Romaniei, l-a numit in functia de consilier de stat pe Ionel Roiban, un apropiat alpresedintelui Donald Trump si lider al National Committee of Romanian American Republicans,.

Premierul a numit consilier de stat un IT-ist care a facut parte din echipa de campanie a lui Donald Trump

Premierul Ludovic Orban l-a numit in functia de consilier de stat pe Ionel Roiban, liderul Romanilor Republicani, antreprenor si progrmator de profesie, care a facut parte din echipa de cmpanie a lui Donald Trump. Decizia semnata de premier a fost deja publicata in Monitorul Oficial.

Donald Trump isi mentine convingerea: coronavirusul a fost creat in China. Presedintele SUA contrazice anuntul propriilor servicii de informatii

Presedintele Donald Trump isi mentine teoria ca noul coronavirus isi are originea intr-un laborator din China, contrazicand astfel serviciile americane de informatii, care au anuntat ca virusul nu a fost creat de om si nici modificat genetic.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )