Libnet.ro
UNICEF

06:45

Donald Trump a vorbit la telefon cu Boris Johnson despre Huawei. Londra spune ca, pentru tehnologia 5G, alternativele la gigantul chinez acuzat de spionaj sunt limitate

B1 B1,
Donald Trump a vorbit la telefon cu Boris Johnson despre Huawei. Londra spune ca, pentru tehnologia 5G, alternativele la gigantul chinez acuzat de spionaj sunt limitate

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, a discutat vineri despre securitatea retelelor de telecomunicatii cu premierul britanic Boris Johnson, spune Casa Alba, in conditiile in care Marea Britanie se apropie de. continuă pe B1

Premierul Boris Johnson a semnat acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana: Brexit-ul va avea loc pe 31 ianuarie

Premierul britanic Boris Johnson a semnat vineri acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. intr-un mesaj publicat pe Twitter, Johnson precizeaza ca aceasta semnatura deschide un nou.

Boris Johnson vrea sa foloseasca amenintarea suprataxelor vamale in negocieri comerciale cu UE

Boris Johnson vrea sa recurga la amenintarea impunerii unor suprataxe mari in negocierile comerciale cu Uniunea Europeana UE), Statele Unite si alte tari, cu scopul de a exercita presiuni asupra acestora sa incheie acorduri cu Marea Britanie, dezvaluie in editia de sambata The Times, relateaza Reuters.

Premierul britanic Boris Johnson a semnat acordul cu privire la Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat pe Twitter ca a semnat vineri acordul pentru iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana UE), prevazuta pentru 31 ianuarie, salutand un nou capitol din istoria tarii sale, informeaza Reuters si AFP.

Brexit: Boris Johnson a semnat acordul de iesire din UE

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat, pe Twitter, ca a semnat vineri acordul de iesire a Regatului Unit din Uniunea Europeana, prevazut pentru 31 ianuarie, salutand un nou capitol in istoria tarii sale, scrie AFP.

Boris Johnson, dupa aprobarea acordului Brexit: Weve done it! Ce urmeaza

Parea ca nu vom trece niciodata linia de finis a Brexitului, dar am reusit, a transmis premierul britanic Boris Johnson, dupa ce Parlamentul de la Londra a adoptat miercuri seara Acordul Brexit, dand astfel unda verde iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana saptamana viitoare, la 31 ianuarie.

Prima infrangere pentru Boris Johnson in planul privind Brexit

Prim-ministrul britanic, Boris Johnson, a suferit luni prima infrangere parlamentara de la alegerile din decembrie, lorzii respingand planul lui de Brexit pe tema drepturilor cetatenilor europeni dupa iesirea din UE.

Donald Trump, despre Boeing: O mare, mare dezamagire

Producatorul american de avioane Boeing, afectat in continuare de oprirea la sol a modelului 737 MAX, este o mare, mare dezamagire. Opinia ii apartine presedintelui american Donald Trump, care a exprimat-o miercuri in marja Forumului Economic Mondial de la Davos.

IN OPINIA LUI DONALD TRUMP: Majorarea dobanzilor Fed, o greseala

Economia americana ar inregistra un ritm de crestere de aproape 4% daca nu ar fi afectata de efectul persistent al majorarii dobanzilor de catre Rezerva Federala a SUA Fed) in 2018, a afirmat ieri, pentru CNBC, presedintele Donald Trump, in marja Forumului Economic de la Davos, transmite Reuters, conform Agerpres.

Donald Trump apreciaza transparenta Chinei in lupta impotriva coronavirusului

Presedintele american Donald Trump saluta modul in care China gestioneaza epidemia coronaviruslui, soldata cu 41 de morti in China si care a contaminat peste 1. 300 de persoane de la izbucnirea acesteia in decembrie la Wuhan, in centrul Chinei, relateaza Reuters.

Donald Trump acuzat in senat drept o amenintare la adresa democratiei

Procurorii democrati l-au acuzat in Senat pe Donald Trump ca este o amenintare la adresa democratiei, in incheierea unui rechizitoriu adresat atat alegatorilor americani, cat si alesilor insarcinati sa judece daca presedintele merita sa fie destituit, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )