Libnet.ro
UNICEF

21:45

Donald Trump nu ar vrea sa restrictioneze accesul la port-arme: Sute de oameni ar fi murit in masacrul din Texas daca ar fi existat legi mai stricte cu privire la port-arme

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump nu ar vrea sa restrictioneze accesul la port-arme: Sute de oameni ar fi murit in masacrul din Texas daca ar fi existat legi mai stricte cu privire la port-arme

Donald Trump sustine ca masacrul de la biserica din Texas ar fi culminat cu mult mai multe morti daca ar fi existat legi mai stricte in SUA cu privire la detinerea armelor, relateaza Telegraph. Presedintele Americii afirma ca masacrul nu a fost mai grav tocmai pentru ca cineva a avut posibilitatea de a detine o arma si de a riposta, punand punct atacului. continuă pe Hotnews

Manifestatie pentru pace si impotriva lui Donald Trump la Seul

Sute de sud-coreeni au manifestat, astazi, la Seul, pentru pace si impotriva vizitei presedintelui american Donald Trump, care a inceput un turneu in Asia.

Donald Trump dezvaluie: Habar n-aveam cate tari sunt in lume

Donald Trump a marturisit ca atunci cand a fost ales presedinte al Statelor Unite habar nu avea cate tari sunt in lume. El a facut aceste declaratii la Palatul Akasaka din Tokyo. Liderul.

Donald Trump nu a fost invitat pana acum la summitul climatic de la Paris din decembrie

Presedintele Donald Trump, care a retras Statele Unite din acordul climatic de la Paris din 2015, nu este invitat la acest moment la summitul ce se va tine in decembrie in capitala Frantei, a declarat un oficial din cabinetul presedintelui Emmanuel Macron, potrivit Reuters.

Donald Trump in Coreea de Sud: pranz cu soldatii de la baza militara Humphreys, dineu la Casa Albastra

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a sosit marti in Coreea de Sud, a doua escala in cadrul calatoriei de 11 zile in Asia, turneu dominat de amenintarea nucleara reprezentata de Coreea de Nord.

Vladimir Putin si Donald Trump vor discuta despre Coreea de Nord la summitul din Vietnam (Kremlin)

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat marti ca Vladimir Putin si Donald Trump vor discuta despre Coreea de Nord in cadrul forumului pentru Cooperare economica Asia-Pacific care are loc in aceasta saptamana in Vietnam, anunta Reuters.

Femeia care i-a aratat degetul mijlociu lui Donald Trump a fost concediata: cum si-a motivat gestul si ce i-au spus sefii

O fotografie in care o femeie pe bicicleta arata degetul mijlociu coloanei de masini care il insotea pe presedintele Donald Trump s-a viralizat pe retelele sociale. Din nefericire pentru femeia in varsta de 50 de ani, mama a doi copii, gestul nu a fost la fel de apreciat de sefii ei, care au decis sa o concedieze.

Donald Trump a sosit in Coreea de Sud pentru o vizita de doua zile

Presedintele american Donald Trump a sosit marti in Coreea de Sud unde va efectua o vizita de doua zile, in cea de-a doua oprire a turneului sau asiatic si in care amenintarea nord-coreeana si.

VIDEO Donald Trump, criticat si ironizat pentru felul in care a hranit pestii koi din colectia Palatului Akasaka din Tokyo

Aflat in vizita in Japonia, Donald Trump a fost surprins pierzandu-si rabdarea cu crapii koi din colectia Palatului Akasaka, provocand critici si ironii pe retelele sociale.

Donald Trump: Perioada rabdarii strategice fata de Coreea de Nord s-a incheiat

Donald Trump a estimat luni ca perioada rabdarii strategice fata de Coreea de Nord s-a incheiat, informeaza site-ul ziarului francez Le Figaro. Testele nucleare ilegale si balistice.

La un an de la castigarea presedintiei SUA, Donald Trump are o cota scazuta de popularitate si nu scapa de cosmarul anchetei privind Rusia

La un an de cand a fost ales presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump nu se afla intr-o pozitie tocmai buna. Doua treimi dintre americani cred ca, in aceasta perioada, liderul Casei Albe a facut putin sau nimic, dupa cum arata un sondaj publicat duminica, in contextul in care ancheta cu privire la posibila interferenta a Rusiei in alegerile de anul trecut inainteaza cu pasi repezi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )