Libnet.ro
UNICEF

14:31

Donald Trump de Ziua Independentei: SUA vor plasa in curand steagul american pe Marte

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump de Ziua Independentei: SUA vor plasa in curand steagul american pe Marte

Natiunea americana este acum mai puternica decat oricand, iar SUA vor plasa in curand steagul american pe Marte, a declarat Donald Trump intr-un discurs la Washington, cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale a Statelor Unite, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Gafele lui Trump de Ziua Independentei: Armata a ocupat aeroporturile la ...1775

Presedintele Donald Trump, care a fost adesea acuzat de ignoranta sau incultura de catre opozantii sai, a reusit din nou sa faca valuri prin discursul sustinut joi, cu ocazia Zilei SUA, care marcheaza desprinderea coloniilor de Imperiul Britanic prin Declaratia de Independenta adoptata la 4 iulie 1776. Evocand momentul istoric, liderul de la Casa Alba a incurcat bataliile si a vorbit despre armata revolutionarilor care a luat cu asalt. aeroporturile, reusind sa ii indeparteze pe britanici.

Trump anunta ca la festivitatile de la Washington de Ziua Nationala a SUA vor fi expuse si tancuri

Presedintele american Donald Trump a declarat ca in cadrul festivitatilor de joi de la Washington, cu ocazia Zilei Nationale a Statelor Unite, vor fi expuse tancuri Abrams si Sherman noi-noute, insa vor fi luate masuri ca vehiculele blindate sa nu avarieze infrastructura din oras, potrivit Mediafax care citeaza CBS News.

4 iulie - Ziua Independentei SUA, cand americanii isi celebreaza valorile nationale

Data de 4 iulie 1776 este cunoscuta in istoria universala ca ziua Declararii Independentei americanilor de Imperiul Britanic, un eveniment care a condus la nasterea Statelor Unite ale Americii ca entitate suverana. in prezent, 4 iulie este ziua in care sunt celebrate valorile americane, noteaza Mediafax.

SUA: Ziua Independentei, sarbatorita in premiera cu tancuri pe National Mall

Ziua Independentei SUA va fi sarbatorita joi cu tancuri expuse in premiera pe National Mall, scrie presa internationala.

Donald Trump afirma ca SUA ar trebui sa inceapa sa manipuleze valoarea dolarului

Presedintele american Donald Trump a acuzat din nou China si Uniunea Europeana ca sunt implicate intr-un joc major de manipulare monetara pentru a concura cu Statele Unite, adaugand ca Washingtonul ar trebui sa faca acelasi lucru, scrie Mediafax, citand The Associated Press.

O noua gafa marca Donald Trump. Presedintele SUA a incurcat bataliile si le-a multumit revolutionarilor de la 1776 ca au preluat aeroporturile, desi primul avion aparea dupa mai bine de un secol (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a facut o noua gafa, in timpul discursului pe care-l sustinea cu ocazia zilei de 4 iulie, atunci cand SUA sarbatoresc desprinderea coloniilor de Imperiul Britanic si, prin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )