Libnet.ro
UNICEF

07:45

Donald Tusk, catre premierul Viorica Dancila: Responsabilitatea guvernului dumneavoastra de a apara valorile europene este importanta si va sta la baza prosperitatii, stabilitatii si securitatii Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Donald Tusk, catre premierul Viorica Dancila: Responsabilitatea guvernului dumneavoastra de a apara valorile europene este importanta si va sta la baza prosperitatii, stabilitatii si securitatii Romaniei

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a trimis premierului Viorica Dancila o scrisoare de felicitare, in care ii transmite ca responsabilitatea guvernului dumneavoastra de a apara valorile europene este importanta si va sta la baza prosperitatii, stabilitatii si securitatii Romaniei, precum si Uniunii Europene. continuă pe Hotnews

Premierul Viorica Dancila si ministrii din cabinetul sau vor renunta la serviciile SPP

Premierul Viorica Dancila si ministrii din cabinetul sau vor renunta la serviciile SPP, dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea l-a acuzat pe Lucian Pahontu, actualul sef SPP, ca a intervenit in guvernul Tudose, anunta Digi 24.

Premierul Viorica Dancila si ministrii sai renunta la serviciile SPP

Premierul Viorica Dancila si ministrii din cabinetul sau vor renunta la Serviciile de Paza si Protectie, dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea l-a acuzat pe Lucian Pahontu, actualul sef SPP, ca a intervenit in guvernul Tudose mai mult decat era cazul, anunta DIGI 24.

Donald Tusk ii scrie Vioricai Dancila: Progresele ireversibile in combaterea coruptiei raman cruciale

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a trimis Vioricai Dancila o scrisoare in care o felicita pentru numirea in functia de prim-ministru si spune ca normele statului de drept si progresele ireversibile in combaterea coruptiei, in conformitate cu asteptarile mari ale societatii romanesti, raman cruciale in a asigura ca toti cetatenii Romaniei pot beneficia in totalitate de oportunitatile oferite de apartenenta la Uniunea Europeana.

Viorica Dancila si membrii Cabinetului sau au ajuns la Palatul Victoria, dupa ce au depus juramantul

Premierul Viorica Dancila si membrii Cabinetului sau au ajuns luni seara, la sediul Guvernului. Membrii noului Executiv au venit la Palatul Victoria dupa ceremonia de depunere a juramantului de investitura, care a avut loc la Palatul Cotroceni.

Darius Valcov a fost numit consilier de stat in aparatul de lucru al premierului Viorica Dancila

Darius Valcov a fost numit in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim ministrului, potrivit unei decizii semnate de premierul Viorica Dancila si publicata marti in Monitorul Oficial.

Viorica Dancila a decis sa conduca Guvernul din biroul lui Adrian Nastase

Premierul Viorica Dancila a preferat sa se mute in biroul folosit in trecut de Adrian Nastase, Victor Ponta si Sorin Grindeanu, ea renuntand la spatiul folosit pana de curand de.

Viorica Dancila: imi doresc foarte mult cresterea dimensiunii europene a guvernarii

Premierul Viorica Dancila a afirmat marti, la finalul unei intalniri cu comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, ca isi doreste cresterea dimensiunii europene.

Viorica Dancila isi doreste trei ani la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila a fost intrebata de jurnalisti, imediat dupa votul de investitura cand cre.

Premierul Viorica Dancila vrea o solutie pentru Declaratia 600 pana marti

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat ministrului Finantelor, Eudgen Teodorovici, sa prezinte pan.

ESTE CRUCIAL...! Presedintele Consiliului European, SCRISOARE DESCHISA catre premierul Dancila (FOTO)

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a transmis public o scrisoare premierului Romaniei, Viorica Dancila. Tusk o avertizeaza pe Dancila cu privire la responsabilitatea pe care o are noul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )