Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Tusk cere excluderea Fidesz din Partidul Popular European, dupa veto-ul Ungariei

România Liberă România Liberă,
Donald Tusk cere excluderea Fidesz din Partidul Popular European, dupa veto-ul Ungariei

Presedintele Partidului Popular European PPE), fostul premier al Poloniei, Donald Tusk, cere exclud. continuă pe România Liberă

Donald Tusk cere excluderea FIDESZ din PPE, dupa veto-ul Ungariei la planul european de relansare

Polonezul Donald Tusk, presedintele Partidului Popular European, cea mai mare familie politica din UE, a cerut luni excluderea partidului premierului ungar Viktor Orban din PPE, pentru a sanctiona veto-ul exprimat de acesta, alaturi de Polonia, la planul european de relansare, scrie AFP.

Seful popularilor europeni, Donald Tusk, cere excluderea Fidesz din PPE dupa veto-ul Ungariei si Poloniei asupra bugetului UE

Presedintele Partidului Popular European PPE), fostul premier polonez Donald Tusk, a cerut luni excluderea din acest partid a formatiunii Fidesz conduse de premierul ungar Viktor Orban, dupa ce Ungaria a blocat prin veto - impreuna cu Polonia - bugetul multianual al UE si planul european de relansare din cauza nemultumirii guvernelor de la Budapesta si Varsovia fata de conditionarea accesarii fondurilor europene de situatia statului de drept.

Victor Ponta cere redeschiderea scolilor din Romania: Criza educatiei va tine o generatie

Fostul prim-ministru, Victor Ponta este de parere ca scolile din Romania ar trebui sa ramana deschise. Unitatile de invatamant au trecut in scenariul online in urma cu doua saptamini, odata cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )