Libnet.ro
UNICEF

15:30

Donald Tusk, in discutie cu premierul irlandez: Exista un loc special in iad pentru cei care au promovat Brexit

Antena3 Antena3,
Donald Tusk, in discutie cu premierul irlandez: Exista un loc special in iad pentru cei care au promovat Brexit

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat miercuri ca exista un loc special in iad pentru cei care au promovat Brexit fara sa aiba macar schita unui plan pentru o efectuare. continuă pe Antena3

Tusk, jignit de Farage dupa ce spus ca exista un loc special in iad pentru cei care au promovat Brexitul si nu au venit cu solutii

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a criticat miercuri pe liderii politici britanici care au promovat iesirea tarii lor din blocul comunitar si nu au venit cu un plan, afirmand ca exista un loc special in iad ei. Fostul lider al partidului Ukip, eurosceptic si anti-imigratie, Nigel Farage, i-a raspuns imediat, jignindu-l, relateaza presa internationala.

DONALD TUSK: Exista un loc special in iad pentru arhitectii Brexit

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat miercuri ca exista ''un loc special in iad '' pentru arhitectii campaniei de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, a reiterat ca UE nu va renegocia acordul cu Regatul Unit si si-a exprimat speranta ca premierul britanic, Theresa May, sa vina joi la Bruxelles cu sugestii realiste privind modul de solutionare a impasului Brexit, informeaza DPA.

Donald Tusk, iesire incredibila: E un loc special in Iad pentru promotorii Brexit. Cum au replicat cei nominalizati

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, s-a lansat intr-o serie de critici dure la adresa celor care au promovat iesirea Marii Britaniei din Uniunea Europeana, afirmand ca exista un loc special i.

Donald Tusk: Un loc special n infern pentru partizanii Brexitului. Replica lui Nigel Farage

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a atacat miercuri partizanii Brexitului care, potrivit acestuia, nu au luat in calcul consecintele acestui divort si s-a intrebat cum arata locul special din infern rezervat acestora, scrie AFP. After Brexit we will be free of unelected, arrogant bullies like you and run our own country, Farage said of Tusk. Sounds more like heaven to me.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )