Libnet.ro
UNICEF

21:00

DONALD TUSK: Liderii din UE vor trebui sa se reuneasca pentru un summit asupra Brexitului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TUSK: Liderii din UE vor trebui sa se reuneasca pentru un summit asupra Brexitului

Liderii tarilor din Uniunea Europeana UE) vor trebui sa se reuneasca, in aprilie, pentru un summit special asupra Brexitului, a anuntat, astazi, presedintele Consiliului European, Donald Tusk. continuă pe Ziarul Bursa

INCEPAND CU 2022: Masinile noi din UE vor trebui dotate obligatoriu cu dispozitive care limiteaza viteza

Toate masinile noi vandute in UE vor fi dotate cu dispozitive care vor opri automat soferii din a depasi limita de viteza legala, scrie The Guardian, care precizeaza ca masurile vor trebui ratificate de Parlamentul European.

Donald Tusk, in Parlamentul European: Nu puteti ignora sase milioane de britanici care vor ramanerea in Uniunea Europeana

Parlamentul European ar trebui sa fie deschis fata de ipoteza unei extinderi de durata a Brexit-ului, a declarat miercuri presedintele Consiliului European, Donald Tusk, care le-a mai transmis membrilor PE ca nu pot sa-i ignore pe britanicii care doresc ramanerea in Uniunea Europeana.

Donald Tusk, despre BREXIT: Parlamentul European NU poate ignora sase milioane de britanici care vor ramanerea in UE

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, militeaza pentru extinderea duratei Brexit-ului, afirmand ca celesase milioane de britanici care vor sa ramana in Uniunea Europeana nu pot fi.

Ce se mai intampla pe Facebook! O misiune NASA a fost anulata din cauza unui costum pentru femei

Maria Coman a prezenta in emisiuneaPreviziuni, ce se mai intampla si ce mai este nou pe Facebook. O misiune NASA a fost anulata din cauza unui costum de femei, pentru ca nu sunt costume suficient.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )