Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donatie germana pentru sectiile ATI Covid din Romania

Adevărul Adevărul,
Donatie germana pentru sectiile ATI Covid din Romania

Germania a donat Romaniei 40 de aparate de ventilatie pulmonara destinate tratamentului pacientilor care sufera de forme medii si grave de COVID-19. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre campania de vaccinare anti-COVID din Romania: Va fi o transa simbolica, pentru inceperea vaccinarii. 10.000 de doze ajung pentru 5000 de persoane

Presedintele Romaniei a fost intrebat, miercuri, despre detaliile referitoare la campania de vaccinare anti-COVID din Romania, in contextul in care primele doze de vaccin ar putea ajunge dupa Craciun pe.

Raed Arafat, despre vaccinarea anti-COVID din Romania: Trebuie sa fim cu totii atenti la dezinformari Vaccinul care vine in Romania este identic cu cel care va fi folosit in toate tarile membre UE

In cursul serii de marti, secretarul de stat Raed Arafat a discut in direct pe B1 TV despre vaccinarea anti-COVID in Romania, in contextul in care la data de 21 decembrie serul realizat de Pfizer si BioNTech ar.

Instalatii improvizate, suprasolicitate si neverificate, in sectiile ATI ale spitalelor din Romania. Au fost date aproape 1.500 de sanctiuni Concluziile verificarilor facute de pompieri dupa incendiul de la SJU Neamt

Nefunctionarea, neasigurarea mentenantei instalatiilor de detectie, semnalizare si avertizare a incendiilor ori neasigurarea echiparii constructiilor cu astfel de sisteme de protectie la incendiu, functionarea fara detinerea autorizatiei de securitate la incendiu sau lipsa dotarii, neasigurarea mentenantei ori nefunctionarea instalatiilor de hidranti se numara printre neregulile descoperite in sectiile de terapie intensiva ale spitalelor din Romania, in urma controlului Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta. Pompierii au aplicat aproape 1. 500 de sanctiuni. Reamintim ca verificarile au fost incepute dupa incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Neamt, in care au murit 10 pacienti, iar un medic a fost grav ranit.

Pompierii descopera pericolul din sectiile ATI: instalatii improvizate, suprasolicitate si fara verificare

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a prezentat, luni, raportul intocmit dupa controalele din sectiile ATI. Din 17. 2020, echipele mixte de specialisti ai inspectoratelor pentru situatii de urgenta, DSP sisau ISCIR au derulat 292 controale de prevenire la sectiile ATI din cadrul unitatilor sanitare existente la nivel national.

RAPORT IGSU DUPA CONTROALELE IN SECTIILE ATI: 1.921 deficiente in domeniul apararii impotriva incendiilor

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a prezentat, luni, raportul intocmit dupa controalele din sectiile ATI. Din 17. 2020, echipele mixte de specialisti ai inspectoratelor pentru situatii de urgenta, DSP sisau ISCIR au derulat 292 controale de prevenire la sectiile ATI din cadrul unitatilor sanitare existente la nivel national.

IGSU: Aproape 1.500 de sanctiuni au fost aplicate in urma neregulilor constatate la sectiile ATI din spitale

In urma controalelor efectuate la sectiile ATI din spitalele din tara de catre IGSU au fost aplicate aproape 1. 500 de sanctiuni contraventionale, dintre care 1. 402 avertismente si 91 amenzi, in cuantum de.

EXCLUSIV Vedeta din Romania care s-a mutat cu sotul sau in alta tara, de teama virusului. Ce reguli stricte sunt: Amenda pe loc!

Pandemia de coronavirus a bagat groaza in vedetele noastre care nu mai stiu cum sa paraseasca Bucurestiul, din cauza numarului periculos de mare de bolnavi Covid-19. Speriata de restrictiile dure luate de autoritati, dar si de situatia tragica din spitale, unde cu greu se elibereaza un pat la ATI, mai multe vedete din Romania au .

FOTOREPORTAJ Viata in pandemie - impactul COVID-19 in viata oamenilor obisnuiti din Romania

9 luni, 42 localitati, 6 fotografi si un proiect vizual: Viata in pandemie. Documentaria. ro lanseaza site-ul Viata in pandemie, o arhiva de fotografii care documenteaza impactul crizei COVID-19 in viata oamenilor obisnuiti din Romania: 40 de fotoreportaje din 42 de localitati din Romania, realizate pe parcursul ultimelor 9 luni de 6 fotojurnalisti. Povesti despre medici, antreprenori locali, voluntari, artisti, oameni din societatea civila, turisti, preoti.

TATARU: Au fost operationalizate depozitul central si cele din teritoriu pentru vaccinul anti-COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca au fost operationalizate depozitul central si cele din teritoriu pentru vaccinul anti-COVID, conform Agerpres.

Ce zile libere sunt in 2021 pentru angajatii din Romania. Vestea proasta primita de toti romanii

Anul acesta a fost unul plin delibere, multe dintre ele datorate pandemiei si Starii de Urgenta si Alerta. Daca anul acesta liberele au fost, majoritatea in timpul saptamanii, anul viitor, in 2021 conform Codului Muncii, multe vor fi in weekend. in 2021 libere multe in weekend Conform Codului Muncii, ca si in anul acesta, ce .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )